Belediye'de dikkat çeken ikinci değişim

Çorum Belediyesi’nde bugün de başkan yardımcılarının görev bölümü belli oldu.

02 Ağustos 2019 Cuma 10:23
Belediye'de dikkat çeken ikinci değişim

Çorum Belediyesi’nde bazı birim müdürlerinde yaşanan kapsamlı değişimin ardından bugün de başkan yardımcılarına bağlı müdürlükler yeniden belirlendi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın tasarrufunda gerçekleştirilen yeni görev bölümünde Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan’a bağlı birim müdürlüklerinde yapılan değişiklik dikkat çekti. Bilhassa teknik başkan yardımcısı Alper Zahir’e bağlı birim müdürlerinin büyük bölümünün yeni başkan yardımcısı Zübeyir Tuncel’e bağlandığı gözlendi.

GÖRÜNEN LÜZUM ÜZERİNE…

Öte yandan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, görev bölümüne ilişkin yaptığı paylaşımda şu mesajı verdi:
“Görülen lüzum üzerine Çorum Belediyesi üst yönetiminde bazı değişiklik ve atamalar yapılmıştır. Bu güne kadar belediyemize ve şehrimize başarıyla hizmet eden ancak yeni yönetimde yer almayan kıymetli müdürlerimize tüm hemşehrilerimiz adına gönülden teşekkür ediyorum. Onların bilgi, birikim ve tecrübelerinden istifade etmeye devam edeceğiz. Yeni atanan ya da görev yeri değiştirilen yöneticilerimize de görevlerinde üstün muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Belediyemizde yeni görevlendirmeler neticesinde belediye başkanlarımız, onlara bağlı olan müdürlüklerimiz ve müdürlerimiz aşağıdaki listede görüldüğü üzeredir. Rabbim tüm bu değişiklikleri şehrimize hizmetin en güzelini yapma da vesile kılsın. Yapılan bu atamalar şehrimize, belediyemize ve yöneticilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Son Güncelleme: 03.08.2019 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2019-08-02 12:35:28

Alper zahir e git demişler, başkan için sıkıntılı atamalar var, tecrübe ettiğinde iş işten geçmiş olacak, yazık...

Avatar
Tolga 2019-08-02 12:00:08

Ne kadar çok gereksiz müdürlükler var.

Avatar
ALİ 2019-08-02 14:12:37

AK PARTİ DE ÇALIŞAN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNÜN MAAŞINA HALA BELEDİYE Mİ ÖDÜYOR. H

Avatar
ali 2019-08-02 16:21:27

Buna rağmen hala Alper ile Turhan duruyorlar orada. Murat Erdem zaten maaşını alıp oturuyor. Yazık sizi yoksayanların yanında durmayın beyler. Kent konseyinden de aldı Turhan beyi ama hala peşinde geziyor. Bırakın yapmayın beyler.

Avatar
Sami 2019-08-02 22:23:05

Alper tecrübe de onların hepsini cebinden çıkarır.Adam yıllardır iş üretiyor. Halil İbrahim gölgede kalmamak için etrafında bilen adam istemiyor. Sanki ismail veya lemzi ne becerdi me yaptı . 6 ay oldu sadece laf var. Bir de ağzı olan konuşuyor.

Misafir Avatar
cafer 2019-08-07 08:27:41 @Sami

evet kardeşim senin gibi ağzı olan konuşuyor.bilende konuşuyor bilmeyende.alper zahir işini bilen insan inkar etmiyoruz da fani dünya be kardeş bügün varız yarın yok bir kaç alper zahir daha yeişmesi lazım değilmi?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Karşı Köyün Delisi 2019-08-02 14:05:28

Yani sanatçı burada şu duyguyu yansıtmaya çalışmış;
"Yeter kardeşim boşaltın kadroları, o makamlar sizinle ebedî gitmeyecek. Millet verdi Millet alır. Değerli Çorum halkı artık Belediyesinde Çağrı vakfının tahakkümünü istemiyor, betoncu devri bitmiştir, artık yeni şeyler söylemek lâzım cancağızım" diyor kibarca.

Avatar
muhtRLIKMÜDÜRLÜĞÜ 2019-08-02 20:13:19

Muhtarlıklar müdürlüğü nedir Allah aşkına; çorumdaki muhtarların çoğu çorumlu değilken.

Avatar
Çorumlu 2019-08-02 20:55:04

Alper'e git demeleri için daha ne yapmaları lazım, kovmaktan beter etmişler, adam halen oturuyor ya yazık yazık.