Belediye'de kaç korona vakası var?

CHP İl Başkanı Tahtasız Belediye Başkanı Aşgın'a kurumdaki koronavirüs vakalarını sordu

17 Ağustos 2020 Pazartesi 16:39
Belediye'de kaç korona vakası var?

CHP Çorum İl Başkanı Tahtasız, son günlerde Çorum Belediyesi’nde görüldüğü iddia edilen koronavirüs vakaları hakkında bilgi almak, olayı teyit ettirmek ve kamuoyunun merakını gidermek amacıyla Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 7 personelde pozitif vaka görüldüğünü, personelin birlikte çalıştığı 27 kişinin de tedbir amaçlı karantinaya alındığını, toplam 34 personelin evinde karantinada bulunduğunu, belediye binasında ise gereken tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Başkan Aşkın ayrıca 37 personelin de 4 aydır kronik rahatsızlığından dolayı idari izinli olduğunu kaydetti.

Ziyarete; CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız’la birlikte Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, İl Başkan Yardımcısı Ali Özgür ve Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz da katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü de ziyarette hazır bulundu.

Son Güncelleme: 17.08.2020 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.