Belediye'de kalanlar, gidenler

Başkan Halil İbrahim Aşgın'ın Belediye'de yaptığı düzenlemeler devam ediyor

06 Nisan 2019 Cumartesi 11:06
Belediye'de kalanlar, gidenler

MUSTAFA DEMİRER

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın, mevcut Başkan Yardımcılarından Turhan Candan ile çalışmaya devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir’in kendisine bağlanacak birimlerde bazı değişiklikler yapılarak başkan yardımcılığı görevine devam edeceği ifade ediliyor. Sadece imar işlerinin bağlanacağı ikinci bir teknik başkan yardımcılığı düşünülüyor.

Başkan Yardımcısı kadrosunda bulunan Ahmet Yabacıoğlu'nun ise belediyeden ayrılacağı, Ankara’da bakanlıklardan birinde görev alacağı dile getiriliyor.

Başkan Yardımcısı kadrosunda bulunan Murat Erdem'in de pozisyonunun devam edeceği, ilerde değerlendirme yapılacağı belirtiliyor.

Aşgın'ın dün Çorum dışından teknik bir uzmanla danışman olarak veya başkan yardımcılığı sıfatında görev alması hususunda bir görüşme yaptığı da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Başkan Aşgın’ın kadın başkan yardımcısı atamayı da düşündüğü konuşuluyor.

HAFTA İÇİ DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

Birim müdürlerinde de  hafta içinde değişikliklerin başlayacağı ifade ediliyor.

Dün yeni makamına oturan Başkan Aşgın, ilk değişiklik olarak iki meclis üyesini başkan yardımcısı yaptı, özel kalem müdürünü atadı. Birim müdürleri arasında ise ilk değişikliği Eğitim Kültür’de yaptı.

Son Güncelleme: 07.04.2019 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2019-04-06 14:20:52

İçerde adam yokmuymuş dışardan adam getiriyor beklenileni veremez bunlar boşuna oy verdiniz bir sürü kaliteli tecrübeli calisani var belediyenin yazık ya halen devam ediliyor yanlislara

Avatar
Cevdet 2019-04-06 14:10:53

Başkan kendi ayağına sıkmış , belediye bir dönem daha Çağrı Vakfında

Avatar
bende 2019-04-06 14:02:32

Bende dedim ki bu başkan farklı olacak ama şaşırdım . Geçmişte bu kadar dedikodu oldu . Turhan bey konusunda bir bilgim yokta
Alper Zahir Değişir diye düşünüyordum. yanıldım .Birde murat erdem nerde başkan yardımcılığından maaş mı alıyormuş.Bu nedir ya ..Allah Allah . Desene Külcünün Yönetimi devam ediyor.Adam neymiş ne büyük adammış hale kendisiniden söz ettiriyor.

Avatar
Recep 2019-04-06 15:10:12

Başkan özel kaleme ortağının oğlunu alınca il başkanı laf etmesin diye belediyenin en çalışkan müdürünü harcadı, şimdi de yine karadağının düşmanlarından olan belediyenin hafızası olan alper zahiri harcayıp yerine birini getirecek. Kimseye haksızlık yapmayacağız dedi, ilk günden yılların tecrübelerini yok sayıp 30 yaşında bi genci ve spikeri kıyak müdür yaptı. Kesin teknik başkan yardımcısı olarak da devleti hiç bilmeyen birini getirir. Madem belediye alacaktı babasını değil de oğlunu meclis üyesi yapsaydı, kimse laf etmezdi.

Misafir Avatar
recep 2019-04-06 15:32:49 @Recep

m.ercanmıymış belediyenin en çalışkan müdürü peh, belediyeyi bilmediğiniz ne kadar açık. m.ercanın mal varlığı araştırılmalı

Beğenmedim! (17)
Avatar
İrfan 2019-04-07 11:03:26

Yeni özel kalem mimarı imar müdürü yapsın. Özel kaleme de irfanı getirsin. Karadağın damadını da hukuk müdürü yapsın. Evine su aldığı bayinin sahibini su işleri müdürü, kursunun müdürünü tesisler müdürü, apartmanının kapıcısı fen işleri müdürü... kültür müdürü yapan, mimarı özel kalem müdürü yapana çok görmemek lazım. Gençlik kolları başkanı ve kadın kolları başkanını da başkan yardımcısı yapsın. Adalet liyakat istişarle belediyeyi yönetsin

Avatar
Ragıp 2019-04-06 12:49:10

Ben alamıyorum bu Turhan canda ne buluyor lar biz seni bunun içim seçmedik siz böyle yaptıkça verdiğim oy içim çok pişman oluyorum Çorum’un öz evlatlarına ne oldu Ordu Erzincan gelen bşk Yrd oluyor yuh yuh yuh size hayırlı oldun elhamdulillahınız

Avatar
Ahmet 2019-04-06 13:59:58

Başkan ın bundan sonra hiç hükmü olmayacak yine Belediyeyi Çağrıcılar yönetecek, 2 tane Başkan yardımcısını görevden almaya gücü yetmeyen adam çorum u yönetemez. İnşAllah bunlar Reis in kulağına gidecek...

Avatar
Dil eğitimi 2019-04-06 12:51:50

Belediyede çalışanların tamamı yabancı dil eğitimine alınsın.

banner165