Belediye elini çabuk tutarsa…

Çorum Belediyesi Üçdutlar Mahallesi Muratevler 4. Sokak’ta kanalizasyon hat yenileme çalışması başlatırken, şref Hoca Caddesi ve yan yollarda trafik sıkıştı.

17 Mayıs 2020 Pazar 19:01
Belediye elini çabuk tutarsa…

Çorum Belediyesi Üçdutlar Mahallesi Muratevler 4. Sokak’ta kanalizasyon hat yenileme çalışması yapıyor. Eşref Hoca Caddesi ve yan yolları kullanan sürücüler hem Ramazan hem geçiş güzergahı olması  nedeniyle bilhassa Eşref Hoca Caddesi ve yan yollarda trafiğin sıkıştığını, Belediye’nin bir an önce çalışmaları tamamlamasını izin elini çabuk tutmasını istedi.

ESKİYEN HATLAR YENİLENİYOR

Yapılan açıklamada, mevcut ihtiyacı karşılamak için şehrin merkezinde kanalizasyon hat döşeme çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi’nin, bir yandan da eskiyen ve deforme olan hatları yenileyerek alt yapıda olabilecek sorunların önüne geçtiği bilgisi verildi.

BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Kanalizasyon hat yenileme çalışmasını yerinde inceleyen Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın şöyle dedi; ’’Şehrimizdeki sorunlu altyapıyı yenilemeye devam ediyoruz. Şu anda ise Muratevler 4. Sokaktayız. Bu bölge altyapısı eskimiş ve özellikle bölgesel olarak bazı sıkıntıların yaşandığı bir yer. Şu an ekiplerimiz olası dış etkileri azaltmak için 2 metre derinliğe yeni hat borularını yerleştiriyor. İnşallah buradaki çalışmamızı kısa süre içerisinde tamamlamış olacağız. Sadece burada değil şehrin farklı noktalarında da kanalizasyon çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Buradaki çalışmamızı tamamladıktan hemen sonra da asfaltımızı dökeceğiz ve bu bölge tertemiz bir şekilde inşallah bayrama hazır olacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Biz çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz evde kalmaya devam etsinler ‘’ dedi.

İncelemede Su ve Kanalizasyon Müdürü Bekir Sait Toraman da hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.