Belediye Gelir Tarifesi’ni eleştirdi

TSO İnşaat Meslek Komite Temsilcisi Fatih Ateş, Çorum Belediyesi tarafından belirlenen gelir tarifesinde...

16 Mart 2015 Pazartesi 19:57
 Belediye Gelir Tarifesi’ni eleştirdi


TSO İnşaat Meslek Komite Temsilcisi Fatih Ateş, Çorum Belediyesi tarafından belirlenen gelir tarifesinde, inşaat sektörünü ilgilendiren kalemlerde ciddi artışlar olduğunu belirterek, tarifenin yeniden gözden geçirilmesini rica ettiklerini söyledi.


"Piyasa gerçekleriyle bağdaşmayan oranda artışlar var." diyen Ateş, TSO Meclis Toplantısı'nda söz olarak konuya ilişkin görüşlerini paylaştı.


Artışların inşaat sektörünü adeta durma noktasına getirdiğini dile getiren Fatih Ateş, "2015 gelir tarifesinde bazı ücretlerde orantısız bir artış görmekteyiz. Bunun yanısıra da önceden tanımı bulunmayan yeni kalemler de karşımıza çıkıyor. Artık insanlar işini yaptırmaktan imtina eder hale geldi. Kamu yararına bila bedel arsasını yola veren bir kişi bile bir sürü para ödemek zorunda bırakılabiliyor. Piyasa gerçekleriyle bağdaşmayan oranda artış yapılmasını doğru bulmuyorum. Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi'nden bu ücretleri yeniden gözden geçirmelerini rica ediyorum." diye konuştu.




Son Güncelleme: 16.03.2015 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.