Belediye, Kapaklı 1.Sokağı asfaltladı

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey Mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

30 Kasım 2016 Çarşamba 15:20
Belediye, Kapaklı 1.Sokağı asfaltladı

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey Mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre; Çorum Belediyesi’nin Ortakapaklı bölgesinde Hz. Ebubekir Camii civarında önemli önemli çalışmalar yaptığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Hz. Ebubekir Camii önünde bulunan şadırvan, wc ve abdesthaneler ihtiyaca cevap vermiyor ve aynı zamanda yeni yapılan düzenleme ile yolun içerisinde kalıyordu. Camii cemaatinin kullanabilmesi amacıyla yeni abdesthane, wc ve şadırvan yaptık. Kuruköprü Deresi kenarında bulunan Kapaklı 1. Sokak'ta yerleşim yerlerinin yoğun olmadığı bölgelerde sathi kaplama, cami etrafına ise sıcak asfalt çalışması yaptık. Ayrıca camii yanına bir de otopark olanı oluşturduk” dedi.

BÖLGE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Çorum Belediyesi'nin Ortakapaklı bölgesinde yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. Çorum Belediyesi’nin bölgelerinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ettiğini belirten mahalle sakinleri “Belediyemiz Hz. Ebubekir Camii'ne çok büyük destekler sağladı. Kadınların ve çocukların Allah'ın kelamını öğrenecekleri Kur'an kursu yaptı. Mahallemizde Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu inşaatı devam ediyor.  Tüm bu çalışmalar için Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye, Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve emeği geçen tüm personele teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.07.2018 02:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.