Belediye Osmancık Yolu’na el attı

Çorum Belediyesi’nin, şehrin önemli giriş-çıkış yolları arasında yer alan Osmancık Yolu’nda çalışmalarını yoğunlaştırdığı bildirildi.

09 Ekim 2013 Çarşamba 15:40
 Belediye Osmancık Yolu’na el attı

Çorum Belediyesi’nin, şehrin önemli giriş-çıkış yolları arasında yer alan Osmancık Yolu’nda çalışmalarını yoğunlaştırdığı bildirildi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Osmancık’a gidiş istikametindeki yolun sol kısmının asfaltını tamamen yenileyen Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bayat Gediği’ne kadar olan bölümde de yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yaz sezonunda çok yoğun tempoyla asfalt ve yol çalışmaları yaptıklarını belirterek bu çalışmaların bu dönemde de hiç hız kesmeden devam ettiğini vurguladı. Osmancık Yolu’nun Çorum’un önemli yolları arasında yer aldığını belirten Zahir, “Bayat Gediği olduğu bölgeye kadar toplam 1 km’lik alanda yol genişletme çalışması yapıyoruz. Bayat Gediği köprüsü de genişleyerek 22 metreye ulaşacak. İmar çalışması sonrası da köprü 42 metre genişliğine çıkarılacak.” dedi.

Osmancık Caddesi’nde yapılan yol genişletme ve asfalt çalışmalarıyla birlikte yağmursuyu, içme suyu, kanalizasyon, elektrik, doğalgaz ve telefon gibi altyapı hizmetlerinin de tamamlanacağını kaydeden Zahir, “Şu ana kadar bölgede yaptığımız çalışmalarla 30 bin ton mekanik, 15 bin ton asfalt serimi gerçekleşecek. Şu ana kadar yolun 390 metresi yapıldı. 1.300 ton da asfalt serimi gerçekleştirdik” diye konuştu.







Son Güncelleme: 09.10.2013 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.