Belediye personeline trafik eğitimi

Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı...

24 Aralık 2014 Çarşamba 16:16
 Belediye personeline trafik eğitimi


Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile birlikte Trafik Mühendisliği konulu eğitim semineri başlattı. 2014 yılı eğitim destek programına alınan eğitimler başladı.


Çorum Belediyesi Fen, İmar ve Ulaşım Müdürlüğü’ne bağlık teknik personelin yanı sıra


İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü,  Karayolları 73. Şube Şefliği ve Tokat Belediyesi personelinin de katıldığı seminer, 26 Aralık 2014 Cuma’ya kadar sürecek. Makro ve Mikro Ölçekli Ulaşım Modelleme Simülasyon Eğitimi ile her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelen trafik problemine çözüm bulunması amaçlanıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaptığı açıklamada, trafik tekniği ve teorisinin anlatılacağı eğitimlerle, ulaşım planlaması ve trafik yönetim çalışmalarında kullanılan yöntemlerin ele alınacağını belirterek “Eğitim programı teknik personele büyük katkı sağlayacak. Bu çalışmaların trafik sorunlarına getireceği kalıcı çözümler, trafikte harcanan zamanın ve kazaların azaltılarak ve ölümlerin en aza indirilerek yaşam kalitesinin yükseltilmesi, zehirli gaz salımının azaltılarak çevre kirliliğinin önlenmesi, doğru planlama ve optimizasyon yöntemleri bölgesel kalkınmayı sağlayacaktır.” dedi.




Son Güncelleme: 24.12.2014 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.