Belediye tam kadro toplandı

Çorum Belediyesi'nin yönetim kadrosu toplandı.

24 Eylül 2019 Salı 11:52
Belediye tam kadro toplandı

Çorum Belediyesi birim müdürleri ve başkan yardımcıları Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın başkanlığında Millet Kafe'de gerçekleştirilen değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, hizmette kaliteyi artırmak için düzenli olarak yapılan değerlendirme ve istişare toplantıları kapsamında başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleri bir araya geldi, müdürlerden iş ve işleyiş hakkında bilgiler alındı. Her fırsatta istişarenin önemine değinen Başkan Aşgın, bu tür  toplantıların Çorum’a daha iyi hizmet vermek adına büyük önem taşıdığını kaydetti.

Tüm müdürlüklerin işini layıkıyla yapma çabalarına şahit olduğunu anlatan Başkan Aşgın, “Tüm birim müdürlerimize bu anlamda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye çok ayrı bir kurum. Sabah mesai başladığında işe gel akşam mesai bitiminde işten çık mantığının güdülemeyeceği bir kurum. Biz her an hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız, çünkü hayatın her alanında belediye var” dedi.

MÜDÜRLER YENİLİĞE AÇIK OLACAK

Birim müdürlerinin yeniliğe her daim açık olması gerektiğini vurgulayan Başkan Aşgın, “Her müdürümüzün kendi birimiyle alakalı araştırma içerisinde olması lazım. Nerede bir yenilik var, nerede bizim hizmet kalitemizi artıracak bir uygulama örneği var bunları araştırıp biz de yapabilir miyiz diye öneri getirmesi lazım. Bize rutin belediye işlerini yapan müdürlerden ziyade inovasyona açık müdürler gerek.

MUTLU ÇALIŞANLARLA DAHA FAZLA HİZMET

Müdürlük kendine verilen emirleri yapmakla bitmez, sorumlu oldukları bütün çalışanların mutlu, moral ve motivasyonu tam olarak işini yapması lazım. Ancak bu şekilde bu şehre daha fazla hizmet edebiliriz. Biz belediyeyiz halkla iç içeyiz halkın her türlü derdiyle problemiyle ilgilenmemiz gerekiyor. Hizmeti önceleyen bir anlayışa sahip olduğunuz ve işlerinizi güzel takip ettiğiniz için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 24.09.2019 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet KAPLAN 2019-09-24 13:43:50

Sayın AŞGIN, çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için..

banner165