Belediye üniversiteyi bilgilendirdi

Hitit Üniversitesi ve Çorum Belediyesi arasında yapılan iş birliği ile geliştirilen ‘Çorum İçin Bir Projem Var’...

01 Kasım 2014 Cumartesi 11:29
 Belediye üniversiteyi bilgilendirdi


Hitit Üniversitesi ve Çorum Belediyesi arasında yapılan iş birliği ile geliştirilen ‘Çorum İçin Bir Projem Var’ adlı projenin başvuruları başladı.


‘Çorum İçin Bir Projem Var’ isimli proje protokolü kapsamında belediyenin söz konusu proje havuzu ile ilgili; başvuru, satın alma, ara-sonuç raporları, örnek proje konuları başta olmak üzere, ilgili  tüm hususların paylaşıldığı bilgilendirme toplantısı, Çorum Belediyesi personelleri; Strateji Geliştirme Yöneticisi Ömer Maz ve Ali Aybir tarafından Mühendislik ve Fen-Edebiyat Fakültesi’nde gerçekleştirildi.


Çorum’un problemlerinin çözümü, sosyo-kültürel hayatın geliştirilmesi, Çorum’da yaşayanların hayat standartlarının iyileştirilmesi ve benzeri amaçları yerine getirmek için Çorum Belediyesinin görev ve sorumluluk alanlarına giren protokol kapsamında Üniversite-Belediye işbirliğinin sağlanarak, ulaşım, planlama-imar, kamu düzeni-afet-risk yönetimi, kurumsal yapı ve teknoloji yönetimi, altyapı, çevre ve enerji kullanımı, sağlık-toplum refahı ve sosyal yardım, kültür-turizm-tanıtım vb. konularda araştırma projeleri, yüksek lisans ve doktora tezlerinin hazırlanması ve uygulamalarının gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.





Son Güncelleme: 01.11.2014 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165