Belediye'yi şov yapmakla suçladı

CHP Çorum Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, Çorum Belediyesi'nin icraatlarını eleştirdi

07 Aralık 2020 Pazartesi 17:15
Belediye'yi şov yapmakla suçladı

CHP Çorum Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, koronavirüs salgınının Çorum’da krize dönüştüğünü iddia ederek, sadece Kasım’da 251 vatandaşın hayatını kaybettiğini ileri sürdü.

Koronavirüsün Çorum’da büyük acıların yaşanmasına neden olduğunu bildiren Yılmaz, hastanelerde doluluk oranının yüzde 100’e dayandığını, ekonomik çöküntünün had safhaya ulaştığını savundu.

Çorum Belediyesi’nin pandemi döneminde vatandaş ve esnafa daha fazla destek vermesi gerekirken ÇORUMMİNİA gibi projelerin karın doyurmadığını savunan Yılmaz, belediye yönetiminin koronüavirüs tedbirlerinde yaptığı icraatları gösteri olarak yorumladı.

Yılmaz, konuşmasının sonuç bölümünde şöyle dedi;

Yılmaz, “Ülkemiz ve şehrimiz olağan üstü bir durumda. Gelin tüm acil olmayan projelerimizi erteleyip tüm kaynakları vatandaşımıza yardım için harcayalım. Biz CHP olarak her türlü desteğe hazırız. Bunu yaparsanız reklam için ne WEB TV kurmanız gerekir, ne de basın sizi eleştirir. Devlet her zaman babadır. Babalığımızı gösterip tüm imkanlarımızla vatandaşa destek olalım. 300 TL vereceğimize 2000 TL verelim. Vatandaş aç, sizin yaptığınız Minia Türkler, film, dizi reklamları karın doyurmuyor. Gelin bu mecliste oy birliği ile karar alalım esnafa, fakire, işsiz kalana, aşsız kalana biz sahip çıkalım. Satacaksak arsa satalım, araç kiralamaktan vazgeçip garibana dağıtalım. Biz bu vebalin altından ancak böyle kalkarız. Yoksa beyler toplum patlama noktasında. Her intiharda sizin de payınız olacak. Buradan siyasi değil insani olarak bir kez daha vicdanlara sesleniyorum. Gelin CHP düşmanlığınız insanlığınızın önüne geçmesin.

Biz teklif ediyoruz bu kardeşlerimize yardımcı olalım. Eğer CHP'nin teklifi diye red edecekseniz siz getirin biz açık destek verelim. Biz de sürekli olarak belediyenin rutin yapması gereken işlerin sanki bir lütuf gibi gösterme gayretinizi anlamış değiliz.

-Akmayan sular.

-Suya zam yapmadık fedakarlık yaptık.

-Asfalt döktük gibi, bunlar bir lütuf değil sizlerin başlıca görevleridir sayın başkan”

Son Güncelleme: 07.12.2020 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-12-07 19:31:10

Her türlü yolu denediniz bir türlü iktidar olamadınız... işiniz bütün dünyayı kasıp kavuran bir virüse kaldı.. kusura bakmayın buradan size ekmek çıkmaz...

Avatar
Alper tunga 2020-12-07 17:39:49

İşiniz gücünüz hamaset. Tuncay Yılmaz hangi CHP li belediye 2 bin TL esnafa veriyor örnek verir misin ? Aşgın bir şov yapıyorsa sen 10 şov yapıyorsun.

Avatar
Ahmet pınar 2020-12-07 18:08:36

Çok boş konuşuyon

Avatar
Çorumlu 2020-12-07 20:50:20

Walla asıl şovu sen yapıyorsun be kardeş , % 50 boş konuşuyorsun , % 50 de şov işin.. kusura bakma ama

Avatar
Çorumlu 2020-12-07 21:05:41

Ne yapsanız boş başkanım. Sayın başkanım dinleyin bu adamları gerçekten. Eğer göze girmek istiyorsanız bunlara az kulak verin HEYKEL yapın. Bunlarınkiler çekirdek çitleyen eşek heykeli yaptılar. Sizde leblebi yiyen, heykel yapın gelen geçen bakar ve rahatlar doyar. Deneyin göreceksiniz koronaya bile eyi gelir. Ulan Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar. Bırakın çamur atmayı, hastane yolu yapmayıp koronayla mücadele heykeli yapan zihniyet rahat bırakın başkanımızı.

Avatar
Mütayit 2020-12-07 21:12:51

Tuncay abim benim. Benim içeride istihkakım vardı ya. Hani onu almak için başkanla görüşmüştük ya beraber abi. Sonra para yatınca yardıma muhtaçlara mı vermiştin abi ?

Avatar
Huseyin 2020-12-07 21:52:48

40 ustu cahapeyi iyi bilir bırak işsize yardımi çalısanin maşin veremiyidu simdi cikip ahkam kesiyolar

Avatar
Dürüst 2020-12-07 22:08:40

Süper sandığımız devletler birbirlerinin maskelerini çaldılar çöp poşetleri giyip ameliyata girdiler italyadahastalarkoridor boyunca yan şekilde yatıyor idi taş üzerinde Yerli milli tanı kiti dezenfektanlar ventilator tanı kiti dezenfektanlar,biz gönderdik,amerikada hastaneye en ünlü futbolcular ünlü şarkıcılar ünlü şarkıcılar i alıyor.insanlarin sosyal hakları yokmuş işsizlere tedavi hakkı yok söz hakkı yok iken neyin kafasını yaşıyorsun.