Belediye yıkmaya devam ediyor

Çorum Belediyesi’nin Çomar Barajı su havzasında kaçak yapıları yıkmaya devam ettiği bildirildi.

24 Ağustos 2022 Çarşamba 18:39
Belediye yıkmaya devam ediyor

Çorum Belediyesi’nin Çomar Barajı su havzasında kaçak yapılaşmaya geçit vermediği, yıkım çalışmalarını sürdürdüğü, bölgede bugüne kadar 16 kaçak yapının yıkımının gerçekleştiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre; belediyenin baraj havzasında kaçak yapılaşmayı önlemeye ve su kaynaklarını korumaya yönelik kararlı bir tavır sergilediği ifade edilerek, “Nisan ayından bu yana bölgede yıkım kararı çıkan 11 kaçak yapıdan 8’i Çorum Belediyesi ekiplerince, 3’ü ise yapı malikleri tarafından yıkıldı. Bölgede ayrıca ihtar üzerine 5 yapı da sahipleri tarafından yıkıldı. Böylece şu ana kadar Çomar Barajı su havzasında yer alan kaçak yapılardan 16’sının yıkımı gerçekleşmiş oldu.

Çorum Belediyesi, yasal mevzuat ve hukuk çerçevesinde gerek Çomar Barajı bölgesinde, gerekse şehrin diğer bölgelerinde kaçak yapılarla mücadele etmeye devam edeceğini duyurdu.”denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslında olan.! 2022-08-24 19:14:55

Birilerine yakin isimler olmadiklari kesin, yoksa yikamazdiniz.

Avatar
Çıbanbaşı 2022-08-24 19:43:25

Ovasaray, Osmancık yolu, Büget, Atçalı..... Buradan ihbar ediyorum tarım arazisi üzerine yapılmış ruhsatsız 2017den önce yapılmış olsa bile ne kadar kaçak yapı varsa yıkılsın. Yıkamıyorsan hiçbirine dokunma. Aynı yerde birine yıkım cezası verip birine dokunmuyorsunuz. Sırf bu yüzden CHPye oy vereceğim. 3 oy 3 oydur.

Avatar
Hüseyin şahin 2022-08-25 06:45:10

Kaçak yapı kontrol denetim ekibi bu kadar kaçak binalar yapılırken neden müdahale etmiyor. Sarmaşa köyüne giderken ya da Osmancık yolunda onlarca villa yapılmış. Belediye Kuruçay yolunda onlarca hobi bahçesi yapıp sattı. Bina yapmayı da zorunlu kıldı. Belediyede hobi bahçelerinde kaçak evi olan birim müdürleri var mı yok mu. Keser döner sap döner... Bu binalar yapılırken engel olacaksınız yapıldıktan hatta imar barışından yararlandıktan sonra değil