Belediye’de müdür değişikliği

Çorum Belediyesi Su İşleri Müdürü İdris Özyılmaz görevden alındı.

10 Aralık 2020 Perşembe 10:25
Belediye’de müdür değişikliği

Çorum Belediyesi Su İşleri Müdürü İdris Özyılmaz’ın görevden alındı.

Temizlik İşleri Müdürü iken Su İşleri Müdürlüğü görevine atanan İdris Özyılmaz, aynı birimde mühendis olarak çalışmaya devam ediyor.

Belediye yönetimi en son geçtiğimiz aylarda bazı birim müdürlerinde değişiklik yapmıştı.

İdris Özyılmaz’dan boşalan Su İşleri Müdürlüğüne henüz atama yapılmazken, göreve Başkan Yardımcısı Alper Zahir vekalet ediyor.

Son Güncelleme: 10.12.2020 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumluşerif 2020-12-10 13:18:25

Ne bu her ay müdür değişimi kendi başarısızlıklarını örtmek için birilerini harcıyorsunuz idris beye yine merkez ilçe başkanımı kafayı taktı zira temizlik işleri müdürlüğündende o zevatın baskısıyla aĺinmışti demekki neymiş belediyeyi hala il ve ilçe başkanı yonetiyormuş

Misafir Avatar
zeki 2020-12-10 15:59:39 @Çorumluşerif

hay ağzına sağlık,,, herkes bu ve buna benzer gerçekleri göremiyor malesef

Beğenmedim! (2)
Avatar
çorumlu az da olsa sorumlu 2020-12-10 11:30:21

İdris bey dürüst bir insandır çok kuralcıdır her şeyi kitabına uygun yapmayı tercih eder. Bu yüzden bir çok kişi sevmez. Bu devrin adamı değil. Rüzgar ne taraftan eser de o tarafa dönmez.

Avatar
Acaba 2020-12-10 11:38:57

Bu kaçıncı Müdür değişikliği sayamaz olduk. Su gibi hayati bir konunun muhatabı olan bir müdürlükte bu kadar sık Müdür değişikliği izaha muhtaçtır. Sorun acaba sadece Müdürlerde mi? Su işlerinin ekibinde mi bir sıkıntı var? Daha dün belediyenin örnek müdürlükleri arasında gösterilen Su işleri müdürlüğü, şimdi ne oldu ki sorunların odağı haline geldi? Sayın Başkan ve ekibinin Su işleri müdürlüğü konusunda ciddi anlamda iştişarelerde bulunması kaçınılmaz gibi görünüyor.

Avatar
hasan 2020-12-10 15:01:18

yeni müdüre ne hacet alper bey hepsini halleder..

Avatar
cafer 2020-12-10 14:56:45

size nasıl birisi lazım?? Ölçüleriniz kriterleriniz nedir?
Zira idris beyin kalitesinden,çalışmasından ve güveninden hiç kimsenin kuşkusu olduğunu düşünmüyorum.
Herkes bu özelliklere sahip insanla çalışmak isterken sizin görevden almış olmanıza bir anlam veremedik.
Anlaşılan siz istiyorsunuz ki emri verelim karşımdaki insanda sorgusuz sualsiz yerine getirsin.
Veya her yanlış giden işe çomak sokmayan bir müdürle çalışalım diyorsunuz.
Şayet amacınız bu ise görevden almakla isabetli ş yapmış oluyorsunuz.
Maalesef Size olan güvenimiz her geçen gün kan kaybetmektedir.

Avatar
Çorum19 2020-12-10 12:09:58

İdris Bey dürüst bir insandır.Birşeyleri düzeltmek için elinden geleni gece gündüz çalışmasını isterTemizlik İşleri Müdürlüğünde isterse Şu İşleri Müdürlüğünde olsun çok iyi bilirim.Amaç yanlışı düzeltip doğru hak olan yolda çok çalışmakta iken görevden aldınız.Güvenilir insanları iş başına getirmezseniz siz kaybedersiniz.Çorum nezdinde de idari anlamda güven kaybediyorsunuz.Personel size nasıl güvenecek.Kısa zamanda yaptığınız değişikliklerle personelin çalışma düzenini de bozarsınız.Bir kişiyi görevden alıp yenisini getirirken çok yönlü düşünmek gerekir.Herkesin hataları olabilir.Önemli olan fayda zarar hesabını iyi yapabilmek önemlidir.

Avatar
melih 2020-12-10 15:11:55

idris bey kaç yıldır temizlik müdürlüğü yaptı, Su işleri müdürü olalı da 3 ay oldu, peki sorun nedir? idris beyde sorun varsa neden su işlerine aldınız? bu Kadar kısa sürede görev değişikliğinin mantıklı bir açıklaması olması lazım. Ciddi bir problem varsa söyleyin bütün çorum öğrensin yok lafa söze göre adam asıyorsanız şunu bilin ki çorumun hakkına giriyorsunuz.
Ahlak dediniz dürüslük dediniz iş ehli dediniz ama bu özellikleri taşıyan insanı görevden aldınız.
Size kim ne dedi ne yaptı da görevden aldınız bilmiyoruz ama Sorunun kaynağını birazda etrafınızda arayın sayın başkanım??

Avatar
FARUK ÖZYILMAZ 2020-12-10 21:13:40

Şaşırmadım ve Başkan ve ekibini alkışlıyorum...! Alper beyide tebrik ediyorum..!