Belediye’den çorba

Yılın ilk kar yağışını sevinçle karşılayan Çorumluların içini Belediyenin ikram ettiği sıcak çorba ısıttı.

20 Ocak 2020 Pazartesi 17:18
Belediye’den çorba

Yılın ilk kar yağışını sevinçle karşılayan Çorumluların içini Belediyenin ikram ettiği sıcak çorba ısıttı.
Çorum Belediyesi şehirde kar yağışıyla birlikte vatandaşların içini ısıtacak bir ikramda bulundu. Belediye, 15 Temmuz Hürriyet Meydanında kurduğu çadırda vatandaşlara sıcak çorba ikram etti.


Kar yağışının tüm şehirde büyük bir sevinçle karşılandığını ifade eden Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Saat Kulesi meydanında vatandaşların içini ısıtacak bir uygulama yaptıklarını söyledi.
Çorum halkının kar hasretinin sona erdiğini ifade eden Başkan Aşgın, "Kar yağışı şehrin genelinde sevinçle karşılandı. Hemşehrilerimizin herhangi bir aksaklık yaşamamaları için sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ana arterler başta olmak üzere tüm caddeleri kısa sürede trafiğe açtık, yaya kaldırımlarını temizledik. Sıcak bir ikramla da hemşehrilerimizin gönüllerini ısıtalım istedik" diye konuştu.
Yoğun kar yağışına aldırmadan Hürriyet meydanında kışın tadını çıkartan Çorumlular, belediyenin ikram ettiği çorbayı afiyetle içti. Başkan Aşgın, çorba kazanının başına geçerek vatandaşlara çorbayı bizzat kendisi ikram etti.


İHA

Son Güncelleme: 20.01.2020 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorbacı 2020-01-21 05:05:59

Yaw bu adam vAllahi şaşırmış asıl işi neyse birisi tebliğ etsin yoksa çorbacımı ,pazarcımı ,kar küremeci, katıkcımı şaşırdım

Avatar
garip 2020-01-21 12:43:11

şu soğukta içimizi ısıtan sayın başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Avatar
böyle böyle 2020-01-21 13:40:54

Başkan ne yapsın borç çok önceki yönetim takmış başkanda ödüyor. Ödenen borçlardan kalan parayla böyle böyle çorba dağıtarak 3 sene geçirecek , sonra ne yapacak tabikide eski başkanlar gibi takacak borcu başlayacak yatırımlara ....yani başkan ne yapsın.

Misafir Avatar
yazık 2020-01-21 20:33:02 @böyle böyle

demek borçları ödüyüor.3aydır alacağımızı alamıyoruz.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Halkın içinden 2020-01-21 11:20:55

Adam ne yapsa suç halkın içinden çıkmıyo daha ne görmemiş gibi koltukta çakılı da kalmıyo belediye başkanı olmak zor ne yapsan yaranamıyo adam şu insan oğluna