Belediye’den zamanlama hatası

Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sıra gecesi Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

11 Şubat 2016 Perşembe 13:51
Belediye’den zamanlama hatası


Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sıra gecesi Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.


Urfalı Sanatçı Kazım Çiriş ve ekibinin sahne aldığı etkinliğe,  Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, bazı kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Sıra Gecesi etkinliğine Çorum ve Çorum dışından bazı eleştiriler geldi.


Konuya ilişkin görüşlerini aktaran Çorumlular, Doğu, Güney Doğu Anadolu ve büyük şehirlerde yoğun bir şekilde terörle mücadele yapıldığını hatırlatarak, Çorum Belediyesi’nin düzenlediği söz konusu organizasyonun zamanlama açısından hatalı olduğu görüşünü savundular.


Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini, dünyanın yangın yerine dönerken memleketin kavrulduğunu belirten Çorumlular, hain terör örgütlerine karşı mücadelede çok sayıda şehit verdiğimiz bir dönemde eğlence ağırlıklı etkinliklerin toplumda hoş karşılanmadığını ve infiale neden olduğunu ifade ettiler.




Son Güncelleme: 11.02.2016 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halmaci 2016-02-11 23:37:38

Alaca belediyesi bu konuda duyarli cikti tesekkur ederim.