‘Belediyelere çok büyük görev düşüyor’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili yapılan düzenlemeyi doğru bulduğunu söyledi.

06 Aralık 2016 Salı 14:44
‘Belediyelere çok büyük görev düşüyor’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili yapılan düzenlemeyi doğru bulduğunu söyledi.

Gıda Bankası'nda düzenlenen toplantıda Çorum'un büyükşehir olmasını değerlendiren Külcü, "Yapılan bu işin doğru olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Hizmet bakımından aksayan yanların olacağını dile getiren Külcü, “Türkiye bu konuda cesur olmalı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kentleşme oranını yükseltmek istiyor. Kentli yaşamak ile kentte yaşamak arasında fark var. Belediyelere çok büyük görevler düşüyor. Mahallelere hizmet götürmede hızlı hareket etmek lazım” dedi.

Türkiye’nin hiçbir anlamda kaymaklarının sınırlı olmadığına değinen Başkan Külcü, bu kaynakların verimli kullanılması gerektiğini dile getirdi.

250 bin kişinin yaşadığı şehirde yapılan planlama ile bin, iki bin kişinin yaşadığı şehirde yapılan planlamanın bir olmadığını ifade eden Külcü, bazı hizmetlerin büyükşehirler tarafından yapılabileceğini kaydetti.


Son Güncelleme: 06.12.2016 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.