Belediye’nin hızı vatandaşı şaşırttı!

Çepni Mahalle Buluşması'nda bir vatandaş Çorum Belediyesi'ne talepleri iletti, söz konusu taleplere hızlı cevap verilmesi hem şaşırttı hem de memnun etti.

16 Ocak 2020 Perşembe 10:11
Belediye’nin hızı vatandaşı şaşırttı!

Çorum Belediyesi’nin Mahalle Buluşmaları kapsamında sakinlerden gelen talepleri anında yerine getirdiği bildirildi.

Hafta başında gerçekleştirilen Çepni Mahallesi buluşmasında taleplerini dile getiren bir vatandaş, talebinin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti.

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nde yapılan Çepni Mahalle buluşmasında Çelik 12. Sokak’ta ses sistemi ve hafriyat atıklarının temizlenmesi taleplerini dile getiren Yusuf Koca isimli vatandaş, taleplerine bu kadar hızlı sonuç alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Aşgın'a teşekkür eden Koca, vatandaş, "Çepni Mahalle buluşmasında Çelik 12. Sokakta ses sistemi olmadığını ve buraya hafriyat atığı döküldüğünü dile getirdim. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, hemen ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Ertesi günü burada inceleme yaptılar ve ses sitemini bağladılar. Bir yandan da buradaki hafriyat atıklarını temizleyeme başladılar. Ben 5 yıldır bunu talep ediyordum ama bir çözüme ulaştıramamıştık. Bu kadar hızlı bir şekilde geri dönüş aldığımız için çok mutlu olduk. Belediye başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle buluşmalarının ne kadar önemli olduğunu gördüklerini ifade eden Yusuf Koca, "Geldik derdimizi anlattık. Hemen ertesi günü çözüm bulduk. Ses sistemimiz takıldı, buradaki pislikler, atıklar temizlendi ve yollarımızdaki çukurlar dolduruldu. Belediyemizden Allah razı olsun" diye konuştu.

Son Güncelleme: 17.01.2020 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsimsiz 2020-01-16 10:33:13

Allah aşkına akkent toki mahrumiyet bölgesi mimar Sinan bir otobüs verin göğüs hastanesine giden bir otobüs Allah rızası icin toki 7cad oturanlara bir sorun gelin bir gün yasaya bilirkişinin yolları yok hiç bir şey yok sadece sokak köpekleri var Allah aşkına bir el atin

Avatar
Çorumlu 2020-01-16 11:50:08

Evet Aynen Mimarsinan 74.sokakta Ne Aydınlatma Var Nede Asfalt Var.

Avatar
binevler 2020-01-16 10:16:36

binevler unutuldu

Avatar
Söğütlü evler 2020-01-16 21:46:46

Söğütlü evler 1.cadde ve 41.sok sakinleri olarak kactane dilekçe verdik asfalt yapılsın diye cevap veren bile olmadı .hemen donusten bahsediyorsunuz hikaye.