Berberlere serbest zamanlı çalışma

Berberler Kurban Bayramı'na kadar serbest zamanlı çalışacaklar.

06 Ağustos 2019 Salı 13:03
Berberlere serbest zamanlı çalışma

Sungurlu'da faaliyet gösteren berberler Kurban Bayramı'na kadar serbest zamanlı çalışacaklar.

Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı, Kurban Bayramı nedeniyle berberlerin saat kısıtlaması olmaksızın istedikleri saate kadar çalışabileceklerini söyledi.
Karslı, yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Üyelerle aldıkları karar sonrası, yaz saati uygulaması kapsamında normal kapanış 21.30’du. Bayram nedeniyle yaz saati uygulamamız serbest oldu.

Sungurlu genelinde berber arkadaşlarımız saat 21.30’a kadar hizmet veriyordu. oda olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıda Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte kapanış saatlerini serbest yaptık. Bayrama bir 1 hafta kala serbest çalışma imkanı berberlerimiz için uygulanacaktır. Bayan kuaförleri ise Salı günleri kapalıydı. Bayram nedeniyle bayan kuaförlerimiz de açık olacak.
Bütün arkadaşlarıma almış olduğumuz bu karara saygı gösterdikleri ve uydukları için teşekkür eder, hayırlı işler dilerim.” 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.