'Bi Konu Bi Konuk' başladı

habercim19'un yeni söyleşi programı 'Bi Konu Bi Konuk' TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal söyleşisi ile başladı

09 Ocak 2020 Perşembe 13:42
'Bi Konu Bi Konuk' başladı

Habercim19, yeni yılda okurlarının karşısına gündemi belirleyen söyleşilerle çıkıyor.

‘Bi Konu Bi Konuk’ üst başlığı altında her ay bir konuyu gündeme getirecek söyleşilerin ilk konuğu Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal.

Betül Özseçer moderatörlüğünde gerçekleşen program başka bir sosyal sorumluluk projesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Çorum Kültür ve Turizm Derneği tarafından uygulanan ‘Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi’nin kursiyerleri programın sokak röportajlarını üstlenecek.

30 dakikada soru ve cevaplarla tamamlanacak olan programın çıktıları, habercim 19’un web sitesinde, youtube, instagram ve facebook sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

‘Bi Konu Bi Konuk’ programının ilk sponsoru İntegral Mühendislik ve programa emekleri ile destek veren ‘Fırsata Dönüşen Hayatlar Projesi’nin kursiyerlerine teşekkürü borç biliriz.

* Kentin gündemine ilişkin sıcak konuların yer alacağı ‘Bi Konu Bi Konuk’ adlı programa sponsor olmak isteyen firmalar 0532 715 17 87 numaralı telefondan iletişime geçebilecek.

Son Güncelleme: 09.01.2020 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.