Bilsar Tekstil’den destek sözü

Gönül Elçileri İl Koordinasyon ekibi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ‘Kadın ve Güçlenme’ kapsamında...

22 Ocak 2014 Çarşamba 23:33
Bilsar Tekstil’den destek sözü


Gönül Elçileri İl Koordinasyon ekibi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ‘Kadın ve Güçlenme’ kapsamında Gönül Elçileri Projesi’nin alt bileşeni olan ‘Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi’nin tanıtımına devam ediyor.

Bu çerçevede çeşitli kurum, kuruluş ve özel işyerlerinde tanıtım ve planlama toplatıları gerçekleştiren İl Koordinasyon ekibi, bu defa da Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy önderliğinde Bilsar Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti.

Bilsar Gömlek Fabrikası Toplantı Salonunda gerçekleşen tanıtımda; Fatma Başköy; gönül elçilerini, kadınlar için mesleki eğitimin önemini anlatarak fabrika Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Bilal’den destek istedi.

Fikret Bilal, 60 yıllık tekstil ve ticaret deneyimine dayanarak 1990 yılında kurulan fabrikalarında çok sayıda bayan istihdam ettiklerini, bu bayanların eğitimli meslek elemanına dönüşmelerinin hem kendilerine olan güvenlerine hem de yaptıkları işe yansıyacağını belirterek projeye destek vereceklerini ifade etti. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hülya Örs’ün de Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi’nin teknik bilgilerini vermesinin ardından İnsan Kaynakları Yöneticisi Ebru Ayvalı fabrikayı gezdirdi. Fatma Başköy, çalışanlarla birebir sohbet ederek özellikle bayan personelin memnuniyetlerini ve başarılarını gördü.






Son Güncelleme: 22.01.2014 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165