Sırada İHO var

Çorum Belediyesi’nin Karakeçili-Fatih Caddesi arasında başlattığı bağlantı yolu üzerindeki eski Bilsem binası yıkıldı, sırada imam hatip ortaokulu binası var.

27 Şubat 2020 Perşembe 14:07
Sırada İHO var

Çorum Belediyesi’nin Karakeçili- Fatih Caddesi arasında başlattığı bağlantı yolu üzerindeki engellerden birisi daha kalktı.

Eski BİLSEM binasında bu sabah yıkım çalışmasına Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Zübeyir Tuncel ve Turhan Candan, Fen İşleri Müdürü Miktat Yıldırım, Emlak İstimlak Müdürü Fatih Başıbüyük ve Üçdutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş katıldı.

Başkan Aşgın, burada yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde kamuoyunda ‘Yeşil Ev’ olarak bilinen evi yıktık. Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda BİLSEM ve eski İmam Hatip Ortaokulu binasının yıkım kararı alındı.

Baharla beraber 650 metre uzunluğunda 25 metre genişliğindeki bu yol Gazi Caddesi, Fatih Caddesi Çevre Yolu ve İlhan Gürel Caddesi ile buluşmuş olacak. Mesai arkadaşlarımıza ve emeği geçen eski belediye başkanlarına teşekkür ediyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 27.02.2020 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
binevler 2020-02-27 14:19:04

ya binevler ne olacak

Misafir Avatar
Bay bilen.! 2020-02-27 14:38:38 @binevler

Binevler ne alaka?

Beğenmedim! (0)

banner165