Bir açılış, 2 temel atma

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde kapalı pazar açılırken, Gençlik Merkezi ve Güneş Enerjisi Santrali’nin temeli atıldı.

31 Ekim 2020 Cumartesi 12:32
Bir açılış, 2 temel atma

Çorum’un Oğuzlar ilçesinde kapalı pazar düzenlenen törenle hizmete açılırken, Gençlik Merkezi ve Güneş Enerjisi Santrali’nin temeli atıldı.


KİMLER KATILDI?

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın seçim taahhüdü olan kapalı pazarın yerinin açılışına AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Oğuzlar Kaymakamı Onur Alp Bıçakcı, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GENÇLİK MERKEZİ VE GES TEMELİ ATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Oğuzlar’a sözünü verdiği Gençlik Merkezi ile tamamlandığında ilçeye ciddi gelir sağlayacağı açıklanan GES temeli atıldı.

CEYLAN NELER SÖYLEDİ?

1 milyon 640 bin TL’ye maliyetli gençlik merkezinin temel atma töreninde konuşan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yatırımın Oğuzlar’a hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Ceylan, müteahhit firmanın Gençlik Merkezi inşaatını 2 ay içerisinde bitirme sözü verdiğini açıkladı.

Ceylan, ayrıca ilçeye TOKİ ve sulama hattı projesi sözü verdi. TOKİ konutları için 20 dönümlük bir arazinin tahsis edildiğini vurgulayan Ceylan, Oğuzlar’da 100 konutlu bir proje düşünüldüğünü, ancak talep edilmesi halinde bu sayının artacağını kaydetti.
Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın talebi doğrultusunda Fındıkkıran Sulama Hattı’nı da yapma sözünü verdi. İsale hattının bu sene ihale edileceğini açıklayan Ceylan, Çorum’da sulanabilir tüm arazinin suya kavuşturulması için çalıştıklarını kaydetti.

KAYA’DAN YOL VE GES AÇIKLAMASI

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ise, 5 ilçeyi ilgilendiren yol çalışmaları hakkında bilgi verdi, ayrıca Oğuzlar’a kazandırılan GES yatırımının tamamlandığında ilçe belediyesine önemli gelir sağlayacağını kaydetti.

AHLATCI’DAN MACRON’A MİKRON BENZETMESİ

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı da,  Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a Cumuhrbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Müslümanlara yönelik sarfettiği sözlerden dolayı tepki göstererek, “Adı Macron, beyni mikron” dedi. Ahlatcı, Oğuzlar’ın herşeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, ilçe halkına partilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 31.10.2020 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-10-31 14:40:56

Ne güzel gençlik merkezi TEMELİ ATILMIŞ. Hayırlı olsun inşAllah bitirilip benzerini ilçemizede düşünürler