Bir destek de Milli İrade Platformu’ndan

Çorum Milli İrade Platformu, ^Sayın Valimizin yayında ve destekçisiyiz" açıklaması yaptı.

23 Kasım 2022 Çarşamba 22:45
Bir destek de Milli İrade Platformu’ndan

Çorum Milli İrade Platformu, kent gündeminin ayak oyunları kurgu ve organizeli meşgul edildiğini belirterek, “küçük hesaplar peşinde olanların  ve onların işbirlikçi figüranları tarafından, Çorum halkında ve bizlerde değeri, hatırı gönülden ve yüce olan Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi’nin bir kez daha insafsızca hedefe alınması bizleri derinden üzmüş ve şehrin geleceği açısından bir o kadar da endişelendirmiştir.”dedi.

İşte o açıklama

“Bu hafta içerisinde, basit gerekçelerle, ayak oyunlarıyla  bir kurguya dayalı olarak organize edildiği çok bariz olan ve Çorum yerel gündemini gereksiz yere meşgul eden birtakım olayları dikkatle takip ediyoruz. Ayrıca, küçük hesaplar peşinde olanların  ve onların işbirlikçi figüranları tarafından, Çorum halkında ve bizlerde değeri, hatırı gönülden ve yüce olan Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi’nin bir kez daha insafsızca hedefe alınması bizleri derinden üzmüş ve şehrin geleceği açısından bir o kadar da endişelendirmiştir.

‘HAZIMSIZLIĞIN ALENİ GÖSTERGESİ’

Doğruluktan yana, milli, hak ve adalet eksenli dik duruşun hep bir bedeli olmuştur ve olacaktır. Gerek içerideki gerekse dışarıdaki menfaat ve fitne çeteleri, bu duruşu hiçbir zaman hazmedememişlerdir. Yayılan bu kötü tezvirat da bu hazımsızlığın aleni  bir göstergesidir.

‘ENTRİKA, HİLE VE FİTNECİLİK’

Sevgi, muhabbet ve bağlılık, sadece suretle olmaz; belirlenen hedeflere aşkla, muhabbetle ve samimiyetle yürümekle olur.  Entrika, hile ve fitne ile çalışanlar aşkla çalışanların yürüyüşüne hiçbir zaman engel olamayacaklardır.

‘SAYIN VALİ’YE ÇİRKİN İFTİRALAR YAPILIYOR’

Devletimizin hedeflerinin Çorum’da yerel bazlı gerçekleşmesi için büyük bir gayretle çalışmasına, icraatlarına şahit olduğumuz ve bu çalışmaları ile Çorum halkının büyük bir teveccühünü, muhabbetini kazanan Sayın Valimize yönelik bu çirkin iftiraların dün olduğu gibi bugün de Çorum halkında bir karşılığı olmayacaktır.

‘KİRLİ EYLEMLERE KARŞI DURACAĞIZ’

Çorum Milli irade Platformunu oluşturan sivil toplum kuruluşları olarak ifade etmek isteriz ki; Sayın Valimiz üzerinden yürütülen iftiraları, kirli siyaset ve işbirlikçileri eliyle yapılanı, yapılmaya çalışılanı ve de azmettirenleri çok iyi biliyor, görüyor ve ibretle takip ediyoruz. Toplumda huzursuzluğa yol açmaktan başka hiçbir işe yaramayan bu ve benzeri kirli eylemlerin devam etmesi halinde şikayet hakkımızı yetkili merciler nezdinde kullanacağımızı bildirmek isteriz.

‘YANINDA VE DESTEKÇİSİYİZ’

Bu vesileyle Milli İrade Platformu olarak Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi’nin yanında ve destekçisi olduğumuzu ifade etmek isteriz. 
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Son Güncelleme: 23.11.2022 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.çorum19 2022-11-24 00:05:17

Kazanan her zaman Türkiye Cumhuriyeti devleti olacak, kaybedenler de ASC'nin kuçu kuçuları, kuşçuları, arslanları...

Avatar
Çorumlu 2022-11-24 00:00:40

Sayın valimizin oluşturduğu ve her zaman desteklediği gruplar organize bir şekilde destek açıklamalarında bulunuyor.Toplasan bir avuçlar

Avatar
SORUMLU 2022-11-24 08:00:36

ARTIK ASC Yİ DESTEKLEMEMEKLE SORMLUYUZ.HADİ BAKALIM.VALİMİZ HAKLI

Avatar
Yikayicilar 2022-11-23 23:06:14

Vali yakinda merkeze cekilir, sizde ASC ile basbasa kalirsiniz. Bence ilerde tukurduklerinizi yalamamak icin biraz dikkatli olun. Gerci sizin isiniz birilerini yikamak , yaglamak , yalamak oldugu icin bisey fark etmeyecek.