Bir güzel proje daha

Hitit Üniversitesi ile Eğitim Kültür ve İlmi Araştırmalar Derneğinin (EKADER) ortak hazırladıkları...

14 Ekim 2014 Salı 12:24
 Bir güzel proje daha


Hitit Üniversitesi ile Eğitim Kültür ve İlmi Araştırmalar Derneğinin (EKADER) ortak hazırladıkları “EKADER EŞYA BANKASI” İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü’nden proje desteği almaya hak kazandı. Bu proje ile israfı önlemek ve milli gelirin artırılması hedefleniyor.


İhtiyaç sahiplerinin eşya sıkıntısını gidermek amacıyla hazırlanan projede her türlü kurum, kuruluş ve bilhassa halkın y desteği bekleniyor. Yeni ya da ikinci eşyalar toplanarak muhtaç kimselere ulaştırılması hedefleniyor. Eşyalar titiz bir çalışma ile araştırılan ihtiyaç sahiplerine proje sahibi dernek tarafından ulaştırılacak ve Çorum Çağrı Vakfı ile Boğaziçi Vakfı Çorum Şubesi’nin yardımlarıyla proje yürütülecek.


Kaynağı tamamen halktan gelecek bu projede yer almak isteyen yardım severler “EKADER EŞYA BANKASI”nın 0 364 214 41 41 nolu telefonunu arayarak ya da Yeniyol Mahallesi Gazi 8. Sokak No:8 griş katına başvurarak yardımlarını yapabilecekler.




Son Güncelleme: 14.10.2014 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165