‘Bir ilk…’ diyerek paylaştı

Av. Teoman Şahin, Vali Mustafa Çİftçi'nin ziyaretini 'Bir ilk...' diyerek paylaştı, ardından izlenimlerini aktardı.

18 Haziran 2020 Perşembe 01:12
‘Bir ilk…’ diyerek paylaştı

Vali Mustafa Çiftçi, Av. Teoman Şahin’i bürosunda ziyaret etti.
Vali Çiftçi’nin ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından ‘Bir İlk’ diyerek paylaşımda bulunan Teoman Şahin, genelde ülke özelde Çorum üzerine yaptıkları sohbetten edindiği izlenimi şu sözlerle aktardı; “Çorum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi ofisime ziyarete geldi. Genelde Türkiye özelde Çorum üzerine sohbet yaptık. Bürokrat olarak duruşunu, olaylara, insanlara bakış ve yaklaşımını beğendim. Umarım sistemin çarkı onu kendisine benzetmez. Bu aşamada; Çorum için kazanç olduğunu düşünüyorum."

Son Güncelleme: 18.06.2020 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
değer 2020-06-18 13:00:44

valimiz kıymeti bilinmesi gereken bir adam. eyyamcı bakış açısıyla değerlendirenler için değil ama millet ve memleket için donanımlı ve samimi yanına bakanlar için tam bir değer...

Avatar
Uğur yıldrım 2020-06-18 13:40:54

Merhaba sayın valimiz kamu kurum ve kuruluşlarını habersizce bir takip etse tam olacak insaAllah özellikle belediye nin mahalle ayrımı yaparak çalışma yapması gibi saygilar.

Avatar
Çorumlu 2020-06-18 13:33:40

Özlediğimiz tablo bu.. İki değerli insan yanyana

Avatar
Biz de bekleriz. 2020-06-18 13:45:35

Neden Teoman Şahin'in bürosuna ziyaret eder?Bizim dükkana da ziyaret yapabilir.Osmancık caddesindeyim,zor dönemlere rağmen ayaktayım.Bizim de söyleyecek iki kelam lafımız ve sözümüz,ikram edecek çayımız olur.Bizim de biriktirdiğimiz ve çözemediğimiz dertlerimiz vardır.Çözülmezse de en azından anlatırız.