Bir tepki de CHP’den

Sosyal medya paylaşımı ile tepkileri üzerine çeken Sungurlu Özel İdare Müdürü'ne bir tepki de CHP'den geldi.

03 Aralık 2019 Salı 09:37
Bir tepki de CHP’den

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle tartışmalara neden olan Sungurlu İlçe Özel İdaresi Müdürü Erol Erkoç’un görevden alınmasını istedi.

Tüfekçi, yaptığı yazılı açıklamada, Sungurlu İlçe Özel İdaresi Müdürü’nün başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bazı siyasi partilerin genel başkanlarına hakaret eden, seviyesiz eleştirilerde bulunduğunu, belirterek,  Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’un devlet memuru olmasına rağmen bu gücü nereden aldığını merak ettiklerini sordu. Yetkili makamların gereğini yapmasını talep eden Tüfekçi, köyler hizmet beklerken, çözülmesi gereken bir yığın problem varken, özel idare gibi yatırımcı bir kuruluşun müdürünün bu denli seviyesiz paylaşımlarının kabul edilemeyeceğini kaydetti. Tüfekçi, “Elinde baltası ile poz veren, siyasi partilerimizin genel başkanlarına akıl vermeye çalışan ve sosyal medya şovmenliğine soyunan bu şahıs, köylere, vatandaşa hizmet noktasında nasıl faydalı olabilir? Temsil ettiği kuruma daha fazla zarar vermeden bu şahsın görevden uzaklaştırılmasını ve hak ettiği cezaya mahkûm edilmesini bekliyoruz. Bu şahsın hem devletten maaş alıp, hem de sağa-sola çirkin hakaretler yağdırması kabul edilemez. ‘Müdür’ ifadesini kullanmayı bile yakıştıramadığımız bu kişinin Özel İdare gibi yüce bir kurumdan uzaklaştırılması gerekiyor. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Gereken yaptırım uygulanana kadar olayın takipçisi olacağız. Sen kim oluyorsun da cumhuriyeti kuran partiye ve bu partinin liderine laf söylüyorsun. Köylere hizmet üreteceğine, kendini ön plana çıkarmak için laf ebeliğine soyunmuşsun. Suyu olmayan köyler, yolu bozuk köyler, çamur deryasında yüzen köyler varken senin şovmenlik peşinde koşmanı kabul edemeyiz. Baltanı da al defol git.” dedi.

Tüfekçi, başta İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Çorum Valiliği ve Sungurlu Kaymakamlığı olmak üzere tüm yetkili kurumları bu şahıs hakkında gerekli işlemleri yapmaya çağırdı.

Son Güncelleme: 03.12.2019 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alp 2019-12-03 09:53:01

vali bey idari soruşturma başlattık diye dün açıklama yaptı hala bunlar görevden alınsın vs. diyorlar. Gündemi çok geç takip ediyorsun CHP. Mavi liste an be an takip eder inşAllah.