Bir tweet attı, Vali haberdar oldu…

Çorum Barosu Avukatlarından Teoman Şahin, bir tweet attı, Vali Mustafa Çiftçi haberdar oldu...

18 Temmuz 2019 Perşembe 14:43
Bir tweet attı, Vali haberdar oldu…

Çorum Barosu Avukatlarından Teoman Şahin, Çorum Valiliği’nin sivil toplum kuruluşlarına tebligat dağıtımı hususunda sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı bir paylaşımdan Vali Mustafa Çiftçi’nin haberdar olması üzerine yaşanan gelişmeyi aktardı.

Şahin, paylaşımı sonrası Valilik Sivil Toplum İlişkileri İl Müdürü Mustafa Bayrak ile buluştuklarını, açıklamalarının son derece tatmin edici olduğunu belirterek, hem il müdürünün hem de Vali Mustafa Çiftçi’nin duyarlılığını övdü.

İşte Şahin’in o açıklaması;

Çorum valiliğinin STK’lara tebligat dağıtmasıyla ilgili geçenlerde biraz da mizahi, eleştirel yaklaşımla bir yöntem önerisinde bulunmuştum. Attığım twet’ten Vali Mustafa Çiftçinin haberi olmuş.

Biz Çorumlular pek alışık değiliz ama, Çorum’daki kuşların kanat çırpış sesine kulak veren, Fırat sularını gözetleyen bir valimiz var. Dahası gereğini de yapıyor, son derece sevindiricidir.

Bu vesileyle Çorum Sivil Toplum İlişkileri İl Müdürü Mustafa Bayrak Bey’le buluştuk. Konuyla ilgili pek çok haklı sebep anlattı. Açıklamaları son derece samimi, tutarlı ve sıcaktı. Neticede helalleştik, tatlılar benden, çaylar müdürümden olmak üzere anlaştık.”

Son Güncelleme: 18.07.2019 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165