Bir üst geçit, bir köprülü kavşak

Trafik yoğunluğu ve kaza riski yaşanan yeni hastaneye üst geçit, Osmancık üst geçidine köprülü kavşak planlanıyor

31 Ocak 2019 Perşembe 23:32
Bir üst geçit, bir köprülü kavşak

2019 yılı Koordinasyon Kurulu ilk toplantısında Çorum’un karayolu ağı, şehir merkezinde problem olan hastane önü trafik yoğunluğu ve kazası riski ile Osmancık üst Geçidi gündeme geldi.

Vali Mustafa Çiftçi başkanlığı TSO Kompleksi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Güney Kampüsü arasına alt veya üst geçit çalışması olup olmadığına sordu.

Karayolları 7.Bölge Müdürü Murat Gönenli ise, 2019 yılında hastane yoluna üst geçit yapılacağını belirterek; “Hastane ile Güney Kampüsü arasına üst geçit yapmayı planlıyoruz. Üst geçidin yapılacağı her iki istikametteki yer anlamında üniversitemizden biraz destek bekliyoruz. İster istemez hastane bahçesine girmek durumundayız. 2019 yılı içinde buraya bir üst geçit yapmayı planlıyoruz.”dedi.

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir,  Osmancık Caddesi üst geçidinde yaşanan trafik sorununa dikkat çekerek, İskilip yolu ile Akşemseddin Caddesi bağlantı noktasına seviyeli kavşak yapılması ile ilgili bir çalışma olup olmadığı sorusunu yöneltti.

Karayolları Bölge Müdürü  Gönenli ise “Orada köprülü kavşak çalışmamız olacak” şeklinde cevap verdi.

 Vali Mustafa Çiftçi de, Çorum-İskilip yolu yapım çalışmalarının ne zaman biteceğini sordu.

Karayolları Bölge Müdürü Gönenli ise Çorum-İskilip yolunda bir aksama olduğunu ancak 2019 yılı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Osmancık-Merzifon yolu, Çorum-Osmancık Yolu ve Çorum-Laçin arası yol çalışmaları, Alaca-Yozgat yol ayrımı, ve Çorum-Merzifon yol ayrımı, Kırkdilim, Çorum-Sungurlu ayrımı, Alaca-Yozgat yol ayrımı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 01.02.2019 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ACİLLL 2019-02-01 09:34:52

ARTIK Bİ ÇÖZÜM LÜTFEN OSMANCIK KÖPRÜSÜNE... HİNDİSTAN TRAFİĞİNDEN FARKSISIZ :(

Avatar
Aydın 2019-02-01 22:34:47

Osmancık köprüsünün kaldırılması için bizzat Reisimiz talimat vermesine rağmen iki yıldır savsaklaniyor, ULUKAVAK sakinleri adeta ak partiye oy vermenin cezası kesiliyor, bürokrasi ipe u know sermekle mesgul, Evet efendim, tamam efendim, vs, vs,