Bir yıl aradan sonra tekrar yetkiyi aldılar

Memur Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen, Hitit Üniversitesi’nde bir yıl  aranın ardından bu yıl tekrar yetkili sendika oldu.

22 Temmuz 2020 Çarşamba 13:52
Bir yıl aradan sonra tekrar yetkiyi aldılar

Memur Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen, Hitit Üniversitesi’nde bir yıl  aranın ardından bu yıl tekrar yetkili sendika oldu.
Eğitim-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tekin Çınar, 4688 sayılı Sendika Kanunu gereğince 16.07.2020 tarihinde Hitit Üniversitesi’nde yapılan mutabakat toplantısı sonucunda Eğitim-Bir-Sen olarak, Hitit Üniversitesi'nde 331 üyeyle yetkili sendika olduklarını açıkladı.
Çınar, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı;
Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerimizin büyük teveccühü ile yetkiyi almış olmanın gururunu yaşarken, Üniversite çalışanlarının ve üyelerimizin haklarını koruma ve geliştirme adına mücadelemize her zamanki kararlılıkla devam edeceğiz. Sendikal anlayışımızda sadece sonuca değil, sürece de önem veriyoruz. Çözüm odaklı ve üyelerimizi merkeze alan çalışmalarımızla, üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olarak özlük ve  özgürlük mücadelemizle birlikte, her koşulda mazlumun yanında olacağımızı, bu anlamda Ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için en iyisini, en doğrusunu ve en güzelini yapmak için gece gündüz demeden çalışacağımızı, buradan bir kere daha belirtmek istiyorum. Bu yetkinin alınmasında emeği geçen Üniversite Temsilcilik Yönetimimiz başta olmak üzere, işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

Son Güncelleme: 22.07.2020 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen.! 2020-07-22 14:23:35

Yetkiyi almak mesele değil! İş etkili olabilmekte.

Avatar
Kamu sen li 2020-07-22 15:26:00

İktidara yakın sendika,rektöre yakın sendika,doğal olarak yetkiyi alan sendika.İktidar değişir,rektör değişir,sendika bırakın yetkiyi,üye bulamaz.