Birleşik Haziran Hareketi Çorum Forumu yarın

Birleşik Haziran Hareketi, düzenleyeceği Çorum Forumu için çağrıda bulundu.

23 Aralık 2014 Salı 12:50
 Birleşik Haziran Hareketi Çorum Forumu yarın


Birleşik Haziran Hareketi, düzenleyeceği Çorum Forumu için çağrıda bulundu.


CHP Dersim Milletvekili Hüseyin Aygün ve KESK eski Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul’un katılımıyla yarın saat 18.00’de Hacı Bektaş-i Veli Vakfı’nda gerçekleştirilecek programla ilgili açıklamada şunlar kaydedildi;


“Birleşik Haziran Hareketi, anti-kapitalist, anti-emperyalist, antifaşist ve gericiliğe karşı aşağıdaki ilke ve amaçlar doğrultusunda harekete geçecek bir halk örgütlemesinin çağrısıdır.


Ülkemizin faşist ve dinci\mezhepçi zorbalığa sürüklenmesine dur diyoruz. Emekçi sınıfların insanlık dışı çalışma koşullarına mahkum edilmesine, taşeronlaşmaya ve güvencesizliğe karşı insanca bir yaşamı savunuyor, işçi cinayetleri ve katliamlarının önlenmesi için mücadele ediyoruz. Piyasacı talan ekonomisine karşı çıkıyor, özelleştirme yağmasına karşı halkçı-kamucu bir ekonomiyi savunuyoruz. Kürt sorununun çözümünde özgürlük temelinde kardeşlik ve birlikte yaşama iradesine dayalı, adil, onurlu bir barışı ve eşit yurttaşlığı esas alan bir çözüm için güçlerimizi birleştiriyoruz.


Her türlü cinsel ayrımcılığa, şiddete ve baskıya karşı duruyor, kadın ve nefret cinayetlerine son vermek için harekete geçiyoruz. Doğanın tahribine, kentlerimizin ve yaşam alanlarımızın kar amacıyla yağmalanmasına karşı mücadeleyi her alana yayıyoruz. Halkın söz ve karar sahibi olacağı Meclisleri her alanda kurup geliştireceğiz. Hayallerimizi birlikte çoğaltmak için yola çıkıyoruz.


Tüm Çorum halkını Birleşik Haziran Çorum Forumu’nda daha yaşanılabilir bir Çorum ve daha yaşanılabilir bir Türkiye hayalimizi paylaşmaya çağırıyoruz.” 



Son Güncelleme: 23.12.2014 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.