‘Birliği ve beraberliğin simgesi’

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı...

02 Ekim 2014 Perşembe 14:31
 ‘Birliği ve beraberliğin simgesi’


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal bayramların; yardımlaşma duygusu içerisinde, sevgi saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaşanması gerektiğini bildirdi.


Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Meclis Başkanı Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal, şöyle dedi; "Birlik ve beraberliğin simgesi olan bayramlar aynı zamanda insani ilişkilerin yoğun ve coşku ile yaşandığı zamanlardır. Bu özel günler vesilesiyle gerçekleştirilen yardımlar,  hoşgörü ve sevgi bizleri millet olarak daha güçlü kılacaktır. Sevgi, saygı ve hoşgörünün en yoğun şekilde yaşandığı bu günlerde akraba ve komşularımızın yanı sıra, kimsesiz olan insanları da ziyaret etmeli bayramların güzelliğini, hatırlanmanın mutluluğunu onlarla da paylaşmalıyız. Değerli hemşerilerimizle birlikte bir Kurban Bayramı'nı daha yaşamının mutluluğunu paylaşırken,  kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı ve hoşgörünün hakim olduğu, dini ve milli duygularımızın çoğaldığı nice bayramlar geçirmemizi temenni ederiz. Bu temenni ile birlikte değerli Çorum Halkının Kurban Bayramı'nı kutlar, kurban kesenlerin kurbanının, kesemeyenlerin dualarının kabul olmasını dileriz"  demişlerdir.


Açıklamada ayrıca, Kurban Bayramı'nın, ekonomik anlamda yılın son çeyreğinin başlangıcına denk geldiği belirtilerek, tüm sanayicilere, iş adamlarına, tüccarlara ve esnafa bol kazançlı bir dönem geçirmeleri temenni edildi.




Son Güncelleme: 02.10.2014 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.