Bitmeden teslim alınmayacak

Kent Meydanı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Aşgın, göçmelerin yaşandığı alanların yüklenici firma tarafından düzenlendiği bilgisini paylaştı.

13 Haziran 2019 Perşembe 16:37
Bitmeden teslim alınmayacak

Kent Meydanı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, alanda yaşanan küçük çaplı aksaklıkların yüklenici firma tarafından giderildiğini açıkladı.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ile birlikte Kent Meydanı’nda incelemeler yapan Aşgın, geçici kabulün yapılmasının ardından meydanda çeşitli göçmelerin meydana geldiğini bu göçüklerin yüklenici firma tarafından yapıldığını ifade etti. Yüklenici firmanın 18 aylık teminat süresinin devam ettiğini belirten Aşgın meydan içerisinde yer alan 2 iş yerinden bir tanesinin millet kıraathanesi yapılacağını, diğerinin ise kısa süre içerisinde ihaleye çıkacağını dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde yeni bir çökmenin meydana geldiğini belirten Başkan Aşgın “Çorum Belediyesi’nin önemli yatırımlarından biri olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı 08.02.2018 tarihinde teslim alınarak hizmete açılmıştı. Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkının geçici kabulü yapıldıktan sonra meydanda oluşan küçük çaplı çökmeler tespit edilmişti. Bu kusurlar yüklenici firmaya yaptırıldıktan sonra yeniden çökmeler meydana gelmiştir. Bu husus yüklenici firmaya bildirildi, firma Ramazan bayramı sonunda gelip meydandaki çökmeleri yapacaktır. Söz konusu işin sözleşmede yer alan 18 aylık teminat süresi devam etmekte olup, yüklenici yapmadığı takdirde namı hesabına belediye tarafından yaptırılacaktır. Öte yandan meydan içerisinde yer alan 2 iş yerinden 1 tanesi daha önceden de belirttiğimiz gibi millet kıraathanesi olacak bir diğerini ise kısa süre içerisinde ihaleye çıkartacağız. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun meydanın eksikleri tam olarak bitmeden teslim almayacağız”dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2019 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin sucu 2019-06-13 20:15:20

Daha öncede Çorum valiligine ve belediye başkanlığına mesaj attım ama beni kaile almadılar ben bir çorumlu olarak çok rahatsız oluyorum kocaman meydanda neden bir tane şanlı bayrağımız ve bayrak direği yok lütfen haber olarak paylaşın sesimi duyurun

Avatar
Ibrahim tokdemir 2019-06-13 22:28:49

Basganim yuklenici firma kim...

Avatar
Ağaçsız 2019-06-13 21:56:36

Kent meydanına ne ara ağaç dikilmiş...eskilerini kestiniz yenilerini mi diktiniz..çok komiksiniz.yoksa foto montaj mı o ağaçlar

Avatar
Çorumlu 2019-06-14 08:39:20

Anca yıkın yapın tekrar yıkın tekrar yapın

Avatar
gerçek adsız 2019-06-14 16:02:16

Başkan secim calismalari icin İstanbulda degilmisin.