Bıyık, Ralli Ajansı’nda

Hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık, otomobil sektörüyle ilgili yayın yapan Ralli Ajansı Dergisi’nde köşe yazmaya başladı.

19 Şubat 2020 Çarşamba 13:10
Bıyık, Ralli Ajansı’nda

Eski HİTOK ve Ankara Otomobil Kulübü Başkanı ralli, off road, drift ve klasik otomobil organizasyonları ile tanınan hemşehrimiz Mesut Sami Bıyık, yine sektörle ilgili yayın yapan Ralli Ajansı Dergisi’nde köşe yazmaya başladı.

Bıyık, Başkent Yokuşu adını verdiği haftalık köşesinde ilk değerlendirmeleriyle okurlarının karşısına çıktı.

Ralli Ajansı ve derginin patronu Aydın Hoşgör de, Yazı Yorum adlı köşesinde Mesut Sami Bıyık’ın Ralli Ajansı’nda yazmaya başladığını övgü dolu cümlelerle sütunlarına taşıdı.

Hoşgör, aslen Çorumlu olan Ankara’da yaşayan Mesut Sami Bıyık’ın, sektörde çok önemli ve başarılı işlere imza attığını ifade ederken, başkentin etkili, faal ve siyasetle direkt temas halinde olan bir ismi olduğunu aktardı. Hoşgör, Bıyık’ın tecrübelerini okurlarıyla paylaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Ajansta yeni bikr soluk” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.02.2020 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.