Biz beraat ettik, size geçmiş olsun

Çorum'un Sungurlu İlçe TSO Başkanlığı'nın Belediye Başkanı Abdülkadir Şahihner hakkında yaptığı suç duyurusunda yeni gelişme yaşandı.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 23:22
Biz beraat ettik, size geçmiş olsun

Çorum’un Sungurlu İlçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner hakkında Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda yeni gelişme yaşandı.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner hakkında, devam eden mahkemede görülen davaya sağlık sorunlarını gerekçe göstererek sahte rapor aldığı iddiasıyla katılmadığı, söz konusu raporların incelenip sorumlu doktorların tespit edilmesi, doktorlar ve başkan hakkında resmi belgede sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçlarından soruşturma açılması için Sungurlu Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Bunun üzerine savcılık valiliğe yazı göndermiş, valilik muhakkik tayin ederek raporlarda sahtecilik olup olmadığının araştırılmasını istemişti.

RAPORUN SAHTE OLMADIĞINA HÜKMEDİLDİ

Konu ile ilgili olarak Valilik tarafından tayin edilen muhakkikin raporu yazan doktor hakkında soruşturma izni vermesinin ardından yapılan inceleme neticesinde, bugün görülen dava duruşmasında verilen raporun ve Şahiner’in rahatsızlığının sahte olmadığı hükmüne varıldı.

ŞAHİNER GELİŞME ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Gelişme üzerine konuya ilişkin açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, şu ifadelere yer verdi: “Bu memlekette birilerine yağcılık yapmıyorsan hasta falan olmayacaksın. Sonra sağlık durumun nedeni ile devletin doktorunun sana verdiği rapora bile 'Sahte' diyerek iftira atarlar ve hatta daha da ileri giderek hakkında suç duyurusunda bulunarak, farklı taktiklerle seni mahkum etmeye çalışırlar. Sağlık sorunumuz var, tedavi olmuşuz ve doktor iki gün rapor vermiş. Geçmiş olsun demeyeceklerini biliyorduk, ama sağlık üzerinden, hem beni hem de raporu veren doktoru töhmet altında bırakacak kadar gözlerinin döndüğünü de tahmin etmemiştik. Ama herkesin adaletinin şaştığı yerde biliriz ki; yüce Allah'ın adaleti tecelli eder mutlaka. Biz beraat ettik. Size geçmiş olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÖREN GÖZ 2022-05-26 10:04:09

HÜKÜMET İLE KAVGALI BİR BELEDİYE BAŞKANI POLİTİKA NEDİR BİLMEYENDİR AFEDERSİN PİREYE KIZIP YORGAN YAK DA GİDEN SUNGURLUDAN GİDİYOR KİME NEYE KABADAYILIK BU.....

Avatar
Vatandaş 2022-05-26 11:45:46

Kurtulamadın hesap vereceğin günler yakın.

Avatar
Goren kor gozel 'e itafen 2022-05-26 10:31:23

Goren kor göz rumuzlu sahis. Herhalde uzayda yasiyorsun. Sahiner belediye baskani secildiginden beri adam ile ugrasiyorlar. Her defasinda kazdiklari kuyuya dusuyorlar. Sungurluya en buyuk kotulugu akp zihniyeti veriyor , engelleme ile bi yere varamayacaklar. Ilk secimde hepsi kacar bunlarin.

Avatar
hoca 2022-05-26 14:13:52

hasta olmadığı halde rapor alan için rapor gerçek sonuç sahtedir başkan.Allahın adaleti demişşsin o adalette yalan beyan aynen sana döner şüphen olmasın.

banner165