Bizim çocuklar Külünk'ün gündeminde

Sungurlu’da bir köy okulu öğrencilerinin yaptıkları elektrikli araç AK Parti eski Milletvekili Metin Külünk’ün de gündeminde.

05 Mayıs 2019 Pazar 00:18

Sungurlu’da bir köy okulu öğrencilerinin yaptıkları elektrikli araç AK Parti eski Milletvekili Metin Külünk’ün de gündeminde.
Çorum'un Sungurlu ilçesinde köy okulu öğrencilerinin kısıtlı imkanlarla geçtiğimiz yıl hızar motorundan yaptıkları arabayı, bu yıl geliştirerek elektrikli araca dönüştürmesi AK Parti eski İstanbul  Milletvekili Metin Külünk’ün dikkatini çekti.
Habercim19’un ‘Köy okulu yaptı’ başlıklı haberi üzerinden Külünk, savunma sanayisinde milli ve yerli üretimin geliştirilmesine öncü olan T3 Vakfı (Türkiye Teknoloji Takımı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'a da bir mesaj gönderdi. Külünk, sosyal medya hesabından haberi alıntılayarak yaptığı paylaşımda, “Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir köy okulu. Öğrenciler geçen yıl hızar motorundan yaptıkları arabayı geliştirip bu yıl elektrikli hale getirmişler. Selçuk kardeşim Anadolu'nun her yanında sizin gibi nice cevherler yetişiyor. T3 Vakfı destek vermelidir.” ifadelerine yer verdi.


 

Son Güncelleme: 06.05.2019 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eğitim 2019-05-05 09:18:28

Çocuklar mekanik bir çalışma yapmışlar.Projelendirme,imalat aşamaları da değerlendirilmeli.

Avatar
Sungurlulu 2019-05-05 00:53:48

Metin Külünk çok değerli, üretken bir insandır, bir vatanseverdir, tanırım kendisini.

Misafir Avatar
Külünk 2019-05-05 10:38:40 @Sungurlulu

Ben de tanımadığım halde hoş bulmadım kendisini,tipik bir popülist siyasetçi.

Beğenmedim! (0)