‘Bizim için değerlisiniz’

Altınokta Körler Derneği Çorum Şubesi yönetimi dün Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti.

29 Ekim 2014 Çarşamba 12:01
 ‘Bizim için değerlisiniz’


Altınokta Körler Derneği Çorum Şubesi yönetimi dün Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti.


Ziyarete Altınokta Körler Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Koçak, Şube Başkanı Kürşat Abid Ahıshalı, Mali Sayman Arslan Şahin ve Eğitim Sekreteri Durak Kocaseçer katıldı.


Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Kürşat Abid Ahıshalı, Çorum Valiliği görevine atanan Ahmet Kara’yı kutladı.


Ziyarette konuşan Fazlı Koçak ise görme engellilerin sosyal hayatta karşılaştığı problemler hakkında Vali Kara’ya bilgiler vererek bir dosya sundu.


Konuyla ilgili açıklamalarda da bulunan Koçak, görme engellilerin yaşadığı problemleri şu şekilde sıraladı:


“Bizler için sağlanan kolaylıkları kullanamıyoruz. Özellikle engellilerin kullandığı yollar işgal ediliyor.


Şehir merkezindeki cadde, sokak, kavşak ve yaya geçitlerinin önüne düzensiz park edilen araç ve iş makineleri görme engellilerin geçişini engelliyor.


Esnaf tarafından açılan kaldırımları işgal eden tezgah ve standlar da görme engellilerin düşerek yaralanmalarına neden oluyor. Sunduğumuz dosya da dile getirdiğimiz üzere tüm bu problemlerin çözümü konusunda ilgili kurumlardan ve halktan destek bekliyoruz.”


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kara, “Bizim için önemli ve değerlisiniz. Geçici tedbirler yerine, çözüme yönelik tedbirler alacağız" dedi.




Son Güncelleme: 29.10.2014 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165