Borcu ödedi, su krizi çözüldü

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, elektrik borcundan dolayı kesilen Salman Köyü terfi binasının elektrik borcunu ödedi. İlçenni su krizi çözüldü.

07 Mayıs 2019 Salı 22:41
Borcu ödedi, su krizi çözüldü

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, elektrik borcundan dolayı kesilen Salman Köyü terfi binasının elektrik borcunun ödendiğini söyledi. Şahiner, "Ramazan ayında Sungurlu'yu cezalandırmaya kalkanları Allah'a havale ediyorum" dedi.
Sungurlu'dan Serkan Şansever imzalı habere göre, Salman Köyü'nde bulunan Sungurlu'nun su ihtiyacının karşılandığı pompaların bulunduğu terfi binasının elektriği kesilmiş, Mübarek Ramazan ayında Sungurlu'da yaşayan 32 bin kişi susuz kalma tehlikesiyle karşı karşıya bırakılmıştı.
5 gündür kesik olan Salman Köyü terfi binasının borcunun ödendiğini açıklayan Başkan Şahiner, "Kendi belediyelerine yapmadıklarını şu mübarek günde muhalefet belediyelerine yapıyorlar. Bu konuda hiç bir yetkili ağzını dahi açmadı. Şimdi buradan soruyorum. Bu durum Bir AKP'li bir belediyeye yapılsaydı yine sessiz kalırlar mıydı?
'Korkuda bir yere kadar, bu devran bir gün dönecek' diyen Başkan Şahiner, "Bu süreçte bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, ilçemiz ve şehir dışında yaşayan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarken, bu konuda hiç bir açıklama yapmayan Sivil Toplum Kuruluşları ve yetkilileri de kınıyor, Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.05.2019 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.