Boşuna dememişler ırkçılık hastalıktır diye…

Habercim19 Yazarı Av Ömer Kılıç, ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan mülteci konusuna dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

24 Nisan 2022 Pazar 14:53
Boşuna dememişler ırkçılık hastalıktır diye…

Habercim19 Yazarı Av Ömer Kılıç, ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan mülteci konusuna dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. ‘Bayramda giden mülteci dönmesin mi?’ başlıklı yazıda, hiçbir ırkçının kendisini ırkçı olarak kabul etmeyerek bir takım bahanelerle haklı çıkmaya çalıştığını vurguladı.

Yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllar önce mültecilerle ilgili başlattığı, arkasından başkaca ırkçıların sürdürdüğü algı çalışmasının var olduğunu anlatan Kılıç, mültecilerin Türkiye’de yaşadıkları ve Suriye’ye döndüklerinde yaşayacaklarını detaylıca özetlerken, “Boşuna denmemiş, ırkçılık hastalıktır diye, Allah şifa versin." dedi.

Yazının tamamını şu linkten okuyabilirsiniz:https://www.habercim19.com/bayramda-giden-multeci-donmesin-mi-makale,548.html

Son Güncelleme: 24.04.2022 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-04-24 16:29:48

Tuzu kuru keyfi yerinde hümanistlerden gına geldi artık. Bir ülkenin planları vardır. Bu planların içersinde vatandaşını iyi şartlarda yaşatmak başta gelir. Ülkede komik hesaplarla düşürülmüş hali bile yüzde 11 olan işsizlik var. Bunu çözmeye çalışmayıp bir de üzerine ekstra insan yükü getirilmesine karşı çıkmak ırkçılık değildir. Diğer taraftan bir de kültürel kaynaşma vardır. Mesela neden bizden Almanya'ya insanlar gidince Almanca sınavından geçiriliyor? Kültürel kaynaşma için çünkü kültürel kaynaşmanın başlıca şartı dildir. Dil ile iletişim kurulur ve iletişim de kültür alışverişi başlatır.

Avatar
Doğrucu 2022-04-24 19:40:46

Bayramda ülkesine dönebiliyor sorun yok diğer zamanlar ülkesine donemiyorlar ama ülkemizde plajlarda çok güzel nargile çekiyorlar

Avatar
Hikmet Aslan 2022-04-24 19:16:56

Peki sizin çerkez tutuculuğunuz ırkçılk değil mi Ömer abi. Sizi yakınen tanıyorum, şunu kabul edin ki sizde de aşırı derecede çerkez tutuculuğu var malesef.

Avatar
Gurbetçi 2022-04-24 16:29:47

Gavur Ukraynalılar savaşıyor savunuyor bunlarda savunsun toprağıni

Avatar
Ahh ah... 2022-04-25 08:22:34

Sayın Habercim19; Müslümanlık adının arkasına sığınıp, ensar-muhacir edebiyatının arkasına sığınıp, Türk'e ve Türklüğe her fırsatta kin kusan bu zavallıya fırsat verdiğiniz için sizi kınıyorum. Ömer Kılıç değil, Zannedersiniz ki Hz. Ömer Kılıç. Ayıp ediyorsun Ömer bey, yeter artık. Kaş yapayım derken göz çıkarılmamalı.

Avatar
Çorum lu 2022-04-24 19:39:14

Sayın Kılıç:1-Bu adamlar vergisiz işyeri işletebiliyor.2-Sınavsız üniversite.3-40 milyar $ harcanan paramız.4-Kuralsız,sapkın,hırsız,tembel kendi vatanını satan hainler vs.suçlara karışmış ne kadar manyak varsa maalesef cennet vatanımıza doldurdular.Asalaklar alınterini bilmez.Ne yazıkki ülkemizde binlerce iflas edenler icralık olanlar intiharlar pazardan dökülen sebze meyve toplayan insanlarımız.Biraz vicdan beyefendi,kul hakkı acıdır.Alma mazlumun vebalini ahını çıkar aheste aheste...

Avatar
Turkum 2022-04-24 20:07:03

Cerkezligi gozetmek cerkizcilik yapmak cirkvilik degil demekki !!!!
Dediklerinile yaptiklariniz uymuyor bos yapmayin

Avatar
Meftun 2022-04-24 15:26:26

Sayın Ömer hocam..sız gıbı dusunuyodum önce.. mülteci sanıyordum.. vAllahi mülteci ile alakası kalmayanlar bunlar..cok güzel rol yapıyorlar.. oradan gelirken ücret odemiş hepsi..butun cop toplananlar aylık dolar veriyor..turkıyeye getirene lütfen işçi sımsarlarına kol kanat olmayın..gecen sene kırayı odemeyenı dövdüler.. emniyet kayıtlarnda vardır.. zerre kadar mülteci ile alakası yok bunların..