Bozuk ürünler imha edildi

İskilip Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçede bulunan alış veriş merkezleri, fırınlar, marketler...

21 Ekim 2014 Salı 16:39
 Bozuk ürünler imha edildi


İskilip Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçede bulunan alış veriş merkezleri, fırınlar, marketler, kasaplar, pastaneler gibi gıda satışı yapan işyerlerini aralıksız denetliyor.


İşyerlerinin temizliği, satılan ürünlerin kalite ve son kullanma tarihleri, resmi belge kontrolü ile ammeye ait alanların işgal edilmesi gibi konularda incelemelerde bulunan ekipler, İskilip halkının sağlıklı ve huzur içinde alışveriş yapmalarına yardımcı olmak için var gücüyle çalışıyor.


İskilip Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri, yaptıkları denetimlerde, halk sağlığını tehdit eden gıda ürünlerini imha ederek bunları vatandaşlara satmaya çalışanlara gerekli yasal yaptırımları uyguluyor.


Zabıta Amirliğinden edinilen bilgiye göre, ilçede faaliyet gösteren 3 markette son kullanma tarihleri geçen gıda ürünlerinin toplanarak imha edildiği ifade edildi.





Son Güncelleme: 21.10.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.