Bu da masa başı tatbikat

Kargı'da Acil Durum ve Afet Planları (HAP) kapsamında masa başı tatbikatı yapıldı.

04 Aralık 2018 Salı 21:12
Bu da masa başı tatbikat

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesin’de Acil Durum ve Afet Planları (HAP) kapsamında masa başı tatbikatı yapıldı.

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi toplantı salonunda Hastane Başhekimi ve HAP Başkanı Dr. Muhammet Kadir Demir başkanlığında Hastane müdürü Hüsnü Kılpelit, doktorlar ve çalışanların katılımıyla masa başı tatbikatı yapıldı.

Yapılan tatbikatta, afet ve acil durumlarda nasıl hareket edileceği, acil durum planlarının uygulanabilirliği, hastanenin tıbbi ve fiziki kapasite ve yeteneklerinin nasıl verimli kullanılabileceği test edildi.

Başhekim Dr. Muhammet Kadir Demir, "Hastanede olabilecek afet ve acil durumlarda hazırlıklı olunması büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple hastanemizde belirli aralıklarla afet ve acil eylem tatbikatları gerçekleştiriyoruz. Güvenliğimiz için her zaman hazırlıklı olmak zorundayız. Oldukça başarılı ve öğretici geçen tatbikatta görev alan ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

İHA

Son Güncelleme: 05.12.2018 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165