'Bu dava çok hassas'

Kurtulmuş, Çorum'da Türkiye gündeminde konuşulan Kadir Şeker'in davasına ilişkin soruyu cevapladı

14 Şubat 2020 Cuma 16:47
'Bu dava çok hassas'

AK Parti Genel Başkanı Vekili Numan Kurtulmuş, sevgilisine şiddet uygulayan Özgür Duran'a müdahalede ederken ölümüne yol açan ve tutuklanan Kadir Şeker'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Çorum’da düzenlenen “İlmi ve İçtimai Yönleriyle Mehmet Atıf Efendi” sempozyumu için kente gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Valiliği ziyaret etti. Kurtulmuş, burada bir gazetecinin Kadir Şeker ile ilgili sorusunu yanıtladı.

Devam etmekte olan bir soruşturma olduğunu dile getiren Kurtulmuş, “Bu Türkiye’nin çok hassas bir şekilde takip ettiği bir dava olacak bu. Adaletin yerini bulmasını bizde temenni ediyoruz. Mahkeme aşamasında, soruşturma aşamasında olan bir konuyla ilgili şöyledir, böyledir diye bir şey söylemenin doğru olmadığı kanaatindeyim. Bütün Türkiye hassasiyetle buradan adaletin gerçekleşmesini ve gerçekten birisine yardım ederken bu sonuçla karşılaşan Kadir Şeker’in bu yargılama bir şekilde kurtulmasını bekliyor. Dolaysıyla devam eden bir soruşturma. Herhalde o soruşturma vakit alacaktır. Bu soruşturma sonucunda mahkeme kararı verecektir” dedi.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uysal 2020-02-14 17:13:36

Suriye konusunda hükümetin yaptıklarının hepsi yanlış demişti. Şimdi 10 milyon suriyeli yerinden oldu, 800.000 kişi öldü , 5 milyon Suriyeli bizde misafir. ve bizi savaşa sokmak için Abd ve Rusya nın kumpası içindeyiz. Hiç mi akıllı birileri yok bunu göremiyor. Bunlar Erbakan hocayı anlamış olsalardı bu kadar Müslüman kanı dökülmez ve sömürülmezdik.

Avatar
Sayın uysal 2020-02-14 18:51:57

Yorumuna kesinlikle katılıyorum. Ama bunu akp li göremez çünkü fikirleri bilinçleri kapalıdır bu şekilde yorum yapamazlar. Beyinleri aydınlık kişiler de böyle topluluklara katılmazlar. Suriyeliler ülkemizi hem maddi hem kültürel çok büyük zarara uğrattılar