Bu kez Yazıçarşı’yı dinledi

Vali Sabri Başköy, Yazıçarşı çevresi ve Osmancık Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

10 Ekim 2013 Perşembe 11:42
 Bu kez Yazıçarşı’yı dinledi


Vali Sabri Başköy, Yazıçarşı çevresi ve Osmancık Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı.

Başköy, sırasıyla Balcıoğlu İnşaat Malzemeleri, Balcıoğlu Showrom, Sefam Ticaret, Emek Lokantası, Uğur Elektronik, Kısmet Kundura, Stüdyo Yalçın, Sahil Balıkçılık ve Taşlar Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.’ni ayrı ayrı ederek,  işyeri sahiplerinin sorun ve taleplerini dinledi.

İlk olarak Balcıoğlu İnşaat Malzemeleri sahipleri Selim ve Semih Balcı’yı mağazasında ziyaret eden Vali Başköy, Balcıoğlu Showrom sahibi Ahmet Balcı, Sefam Ticaret sahipleri Celalettin ve Bilal Keleş, Emek Lokantası sahibi Rıza Ateş, Uğur Elektronik sahibi Uğur Yalçın, Kısmet Kundura sahipleri Rafet ve Burak Feruz, Stüdyo Yalçın sahibi Yalçın Çelik, Sahil Balıkçılık sahibi Alaattin Gökgöz ve Taşlar Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. sahibi Erdal Taş’a ayrı ayrı ziyaretlerde bulunarak bir süre sohbet etti.

Vali Sabri Başköy’ün kendilerini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden işyeri sahipleri, istek ve taleplerini aktardılar.

Esnafın iş durumu ile sorun ve talepleri hakkında bilgi aldığını belirten Vali Başköy, yaklaşan Kurban Bayram’nı kutladı, bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.



Son Güncelleme: 10.10.2013 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.