Bu konferansa herkes davetli

Çorum Belediyesi tarafından ‘Kıbrıs Üzerinde Oynanan Oyunlar’ adlı konferans düzenlenecek.

07 Ekim 2019 Pazartesi 18:52
Bu konferansa herkes davetli

Çorum Belediyesi tarafından ‘Doğu Akdeniz ve Kıbrıs Üzerinde Oynanan Oyunlar’ adlı konferans düzenlenecek. Konferansta konuşmacı olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti USB Lefkoşa Milletvekili ve Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre konuşmacı olarak yer alacak.

11 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek olan konferansa tüm hemşehrilerini davet eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kıbrıs’ın dününün, bugününün ve yarınının konuşulacağı konferansın önemine dikkat çekti. Aşgın “Kıbrıslı bir devlet adamının tespitlerinin yer alacağı konferansta, Kıbrıs’ın dünü, bugünü ve yarını ele alınacak. Kıbrıs için önemli bir yere sahip olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti USB Lefkoşa Milletvekili ve Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre tarafından en sağlıklı bilgiler verilecek. Ortadoğu’daki yoğun gündem devam ederken, Kıbrıs’ın geri planda kalması ve Anavatandaki Türk halkının mesele ile ilgili sağlıklı bilgi sahibi olması açısından önemli bir etkinlik olacak. Cuma günü saat 14.00’da Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan konferansa tüm Çorum halkını davet ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 07.10.2019 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baran 2019-10-07 20:04:58

Yerinde bir konferans . Kıbrıs bizim Akdeniz’deki uçak gemimizdir

Avatar
Bir bilen 2019-10-07 22:31:33

İsabetli Bir konuşmacı zorlu töre bey tam bir müslüman Kıbrıslı Türk milliyetcisidir dinlemeye deger