Bu mesaj Vali'ye

Çorum’un İskilip ilçesinin önemli iki problemi Vali Mustafa Çiftçi’ye bir mesajla iletildi.

17 Kasım 2022 Perşembe 15:47
Bu mesaj Vali'ye

Çorum’un İskilip ilçesinin önemli iki problemi Vali Mustafa Çiftçi’ye bir mesajla iletildi.

İlçenin önemli tarihi yapısı Redif Kışlası’nın yarım kalan restorasyonu ile meslek yüksek okulu binası için nazik bir dil ve üslupla kaleme alınan mesaj, İskilipliyizcom’da yayınlandı.

İşte o mesaj:

Muhterem Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi Sizi iskilipliyiz.com ailesi olarak sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyoruz. Bu aile ki, 50.000 civarında takipçisi olan, paylaşımlarının bir milyon civarında etkileşimi olan sıcak, samimi, dürüst ve milli bir aile.

Ve bu aile sizi çok seviyor, muhabbetle bağrına basıyor. Şehrin maddi ve manevi kalkınmasında adil ve gönülden yaptığınız icraatları gıpta ile minnet ve şükranla izliyor, takdir ediyor ve de kuru kuru değil yürekten, candan alkışlayarak anlatıyor.
Sizlerin İskilip'e olan muhabbetinizi, ilginizi biliyoruz. Yaptıklarınızın, yapmaya calıştıklarınızın farkındayız. Allah sizlerden razı olsun.

Muhterem Valim.

İskilip'te önemli bir eksikliği dolduracak ve uzun zamandır yarım bırakılmış olan Redif Kışlası projesinin tamamlanması ile İskilip'in can suyu niteliğini taşıyan, kıymetli hocalarımızın gayretleri ile yapılan çalışmalarla İlm ve hilm beldesi İskilip'in dününü açığa çıkarırken en önemlisi de geleceğini inşaa edecek olan Meslek Yüksek Okulumuza mihmandar olarak bir yol haritası çizmenizi istirham ediyoruz.
Zira biz beceremedik, yapamadık, çok istememize rağmen yeteri kadar ilgilenemedik. Bir birimizle uğraşmamız, didişmemiz bize belki daha cazip geldi de öteledik.

Alî Devletimizin şehirdeki en yüksek makam ve yetki sahibi olan sizden istirham ediyoruz. Tarihimizi hatırlama ve geleceğimizi inşa etmekte bize öncülük yapın, heyecan verin. Sizin birlestiricilik ve icraat yetkinize muhtacız.

Belki bizden daha samimi bir şekilde bu talepler size iletilmiştir. Alternatifler izah edilmiş, bilgiler verilmiştir. Biz halk olarak işin arka planını, yatırım miktarını, konuşulanı konuşulmayanı bilmeyiz. Bizim bildiğimiz tek bir şey var o da muktedir, yanıltmayan, alî devletimiz ve o ulu devletin şehirdeki idarecisi adil, merhametli olan siz.

Biz sizlerden İskilip ailesi olarak samimiyetle Allah için istiyoruz.

Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.

Son Güncelleme: 17.11.2022 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2022-11-17 19:34:27

Bu yakışıklı çocuğun mektubu siyasetçi AsC, minik Oğuzhana ve Bölge vekiliyim diye gezen Erol e kapak olsun, utanırlar belki?

Avatar
Ahmet ü 2022-11-17 21:50:03

Öğrenci istiyorsanız öncelikle kendinize tanrı rolü biçmeyip öğrencinin sosyal hayatına karışmamanız lazım. 20 bin nüfuslu ilçedeki hiçbir işe yaramayan bölüme size rehin olmak için gelmez öğrenci, bilginize...

Avatar
İskilip 2022-11-18 13:33:01

Çocuk vekillerden umudunu kesmiş ki, Vali den medet umuyor, Vali bey yapar

Avatar
Fikret 2022-11-17 18:53:18

İskilip in gönlünde taht kuran Vali mizin, Akşemseddin Hazretlerinin mekanına sahip çıktığı gibi İMY okulu ve Redif kışlasınada sahip çıkacağına inanıyorum.

Avatar
TALHA 2022-11-18 08:38:13

İKİ ADET İLÇEMİZ İLE BAĞI OLAN VEKİL VAR İKEN neden Valimiz gündeme getiiliyor ilk geldiği günden bu yana ilçemiz ile ilgileniyor sorunları dile getiriyor bence VEKİLLER çözmeli diye düşünülmelidir.

Avatar
Öz İskilip li 2022-11-17 18:47:43

Günahsız saabi bu güzel çocuğun güzel duygularına halkın Valisi Mustafa Çiftçi beyin duyarsız kalmayacağını bekliyoruz.

Avatar
Ahmet mü 2022-11-18 12:12:30

Ahmet ü isimli arkadaş, LGBT de olsun mu İskilip'te. Atıf Hoca'nın mezarına doğru onur yürüyüşü de yapsınlar mı

Avatar
Ali 2022-11-18 13:30:59

Vekiller İskilip e çayı sıra geldi, suyu sıra gitti, gördüğü göreceği bu olur, emeklilikde uzun ömürler

banner165