Bu tecrübe alkış topladı

Ampüte Ressam Yusuf Akgün'ün tecrübelerini aktardığı etkinlik asıl engelin bedenlerde değil gönüllerde olduğunu bir kez daha gösterdi.

05 Şubat 2020 Çarşamba 19:13
Bu tecrübe alkış topladı

Çorum Kent Konseyi toplumsal farkındalık oluşturmak ve engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla ‘Engelsiz Empati’ konferansı düzenledi.

Buhara Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta, Ampüte ressam, milli yüzücü, bilim ve toplum çalışmaları uzmanı Yusuf Akgün katıldı. Akgün, asıl engelin bedenlerde değil gönüllerde olduğunu göstererek tecrübelerini aktardı. Programda engelli bireyler tarafından sahne gösterileri sergilendi ve resim sergisi açıldı.


Ampüte Ressam Yusuf Akgün’ün Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın karakalem portresini çizmesi dikkat çekti.
Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ampüte Ressam ve Milli Yüzücü Yusuf Akgün’ün tecrübelerinin, asıl engelin bedenlerde değil gönüllerde olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Kendinizi engellemezseniz başarırsınız.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neden ATATÜRK fotosu asmıyorsunuz 2020-02-06 13:01:00

Neden buhara ve diğer kültür merkezlerine başöğretmen ATATÜRK fotosu asmıyorsunuz. Kültür merkezlerinde kapı kadar erdoğan fotoları var ama başöğretmenim neden yok. Yoksa kültür merkezleriniz eğitim yuvası degil de parti binası mi? Ve öğretmenleriniz parti için mi çalışıyor soruyorum

Avatar
recep 2020-02-06 20:43:32

napıyo la o ağzına kalemi sokup. ne garip hallere düştük rabbim. herkes işini yapsın kardeşim, başkansan başkan ağırlığın olsun.