Bu yol 10 aydır böyle!

İskilip-Çankırı Karayolu’nda aylar önce meydana gelen heyelan sonucu yol trafiğe kapatıldı.

30 Eylül 2019 Pazartesi 12:47
Bu yol 10 aydır böyle!

İskilip-Çankırı Karayolu’nda aylar önce meydana gelen heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolun 10 aydır aynı şekilde beklediği iddia edildi.

Habercim19’un whatsApp ihbar hattına gönderilen şikayette, İskilip’in Ankara ve Çankırı bağlantısını sağlayan karayolunun 10 ay önce yaşanan heyelan sonucu trafiğe tamamen kapatıldığı bilgisi paylaşıldı.

İskilip-Çankırı Karayolu’nun yeniden yapıldıktan sonra 4-5 ay kullanıldığını, ardından heyelan yaşandığını belirten okurlar, İskilip Çankırı Karayolu Çukurköy yol ayrımını 200 metre geçtikten sonra yaşanan heyelan nedeniyle yeni yolun trafiğe kapatıldığını, araç trafiğinin eski yoldan verilmeye başlandığını ifade ettiler.

MİLLETVEKİLİ KAVUNCU İNCELEMİŞTİ

Şikayete konu edilen heyelan bölgesi geçtiğimiz hafta AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu tarafından incelendi.

Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte yapılan inceleme sonrası açıklama yapan Milletvekili Kavuncu, “İskilip Çankırı Karayolu’nda takım eksiklikler var. Karayollarımız bunu takip ediyor. Heyelan nedeniyle ortaya çıkan sorun da bir an önce giderilerek ulaşımda yaşanan aksama ortadan kaldırılacak.” demişti.

ALİ SÜLÜK BAKANLIĞA GİTMİŞTİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük de, Ulaştırma Bakanlığı nezdinde girişimde bulunarak heyelana uğrayan İskilip-Çankırı Karayolu’nu gündeme taşımıştı.

Son Güncelleme: 03.10.2019 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sayın vekil 2019-09-30 15:15:31

Sayın vekili kolunu ve koltuğunu kabarta kabarta denetim yapıyo ama bi işe yaramıyor vaziyet.. hep laf hep laf

Avatar
10 ay 300 gün eder 2019-09-30 13:19:32

Bir KARINCA kolonisine söylesek şimdiye kadar o göçük enkazını kaldırırlardı. Beceriksizler...