Bülent Arınç Çorum’da

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç Çorum’a geldi.

17 Nisan 2019 Çarşamba 16:55
Bülent Arınç Çorum’da

Hitit Üniversitesi’nde bir öğrenci kulübünün daveti üzerine Çorum’a gelen TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'ı ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi’nde bir öğrenci kulübünün daveti üzerine Çorum’a  gelen 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

 Arınç, Çorum Valiliği ziyareti sırasında anı defterini imzaladı.

AŞGIN'DAN DAHA FAZLA HİZMET BEKLEMEK HAKKIMIZ

Arınç, daha sonra Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. Aşgın'ı yeni görevi nedeniyle kutlayan Arınç, "Başkanımız geçmişten beri bildiğimiz, tanıdığımız ve aynı yolda siyaset yaptığımız arkadaşımızdır. Çorum'a, Çorumlu'ya hizmet etmenin ibadet olduğuna inanıyorum. Çorum, hak ettiği hizmetleri geçmişte başkanlarımız eliyle nasıl aldıysa bundan sonra da daha fazlasını başkanımızdan beklemek hakkımızdır" dedi.

Yaklaşık 3 yıl önce aktif siyaset hayatını sonlandırdığını, artık kendisine ait hukuki danışmanlık bürosunda faaliyet gösterdiğini dile getiren Arınç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili bir soru üzerine, "Ben buranın yabancısıyım, unuttum. Onlar diğer konular, güncel konular, onlara girmeyelim. İstanbul seçimleriyle ilgili süreç tamamen YSK'nin inisiyatifinde. Yapılan itirazlardan haberimiz var, herkesin haberi var. Sonucu biraz da sabırla beklemekte yarar var. Zannediyorum ki artık çok yakın zamanda YSK, itirazlar ve talepler konusunda kararını verecektir. Bu kararın hem İstanbul'umuza hem de ülkemizin siyasetine faydalı olmasını diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2019 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.