'Bunun bedeli ölümdür'

AK Parti İl Başkanlığına Çorum Valisi Necmettin Kılıç ve Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ziyarette bulundu.

19 Temmuz 2016 Salı 20:44
'Bunun bedeli ölümdür'

AK Parti İl Başkanlığına Çorum Valisi Necmettin Kılıç ve Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ziyarette bulundu.


15 Temmuz kalkışma girişimi ile ilgili konuşma yapan Vali Kılıç, “Kötüler ne kadar alçaksa iyilerin o kadar yüksek olması lazım. Bu millete müjdeler olsun, bu devlete müjdeler olsun. Çok şükür ki rahatız, bütün önlemler alınmış kalkışma girişimi bertaraf edilmiştir. Bu topraklardaki bu devletin ekmeğini yiyeceksin, bu fakir milletin sırtından geçineceksin, bu devlet seni okutacak sana yüksek maaşlarla rütbe verecek ve sen yine bu fakir millete beni koru diye verilen silahı doğrulatacaksın, yok öyle dünya.


‘BUNUN BEDELİ ÖLÜMDÜR’


Dünyanın tüm hukuk sisteminde ihanet affedilmez her şeyi affedebilirsin ama o da bir yere kadar bu ihanetin bedeli bellidir verilecek en ağır ceza ölümdür.


Benim emniyet müdürümün Cuma gününden beri 1 saat uykusu yok, bundan sonra korku yok inşallah bitti. Gün birlik ve beraberlik zamanıdır. Bu millet tamamen bütün hareketi ile bir destan yazmıştır” dedi.


Haberlerden izlediği bir olayı anlatırken duygulanan Vali Kılıç,   ‘Bir genç kızımız bacağını kaybetmiş Ve kızımıza soruyorlar. Kızımız, bu vatan için bu bacak feda olsun. Bu ülke için bu vatan için her şey feda olsun diyor. Benim bu kızımın Nene Hatun’dan, Kara Fatma’dan ne farkı var, bana biri anlatsın. Ben şehit olmaya gidiyorum diye mesaj atan gençten, Çanakkale de şehit olan gencim ne farkı var. Ruh aynı ruh, insanımızın özü aynı çok şükürler olsun’ dedi.


BEKİROĞLU, 1 SAAT İÇİNDE MİLLET ŞAHLANDI


AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Merkezimizden gelen mesaj üzerine halkımıza mesaj attık. Allah razı olsun milletimizden, ne bir şüphe var ne bir korku var herkes vatanımıza devletimize sahip çıkacağız diyerek 1 saat içerisinde alanlar da doldu. Bu millet şükürler olsun ki, istikrarın yanında oldu. Demokrasi nöbetini hiç bırakmadı ve bırakmayacaktır. Devletimiz tüm kontrolü eline almıştır. Hiçbir hainlik cezasız kalmayacaktır. Bunun bedeli bu askeri kıyafet içerisine girmiş FETÖ’cü teröristlere kat ve kat ödetilecektir. Milletimiz müsterih olsun. Hiçbir illegal girişime karşı hükümetimiz fırsat vermeyecektir” dedi. 

Son Güncelleme: 19.07.2016 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.