Bursalı işadamları Sungurlu’da

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in Bursa ziyaretleri meyvelerini vermeye başladı.

09 Mart 2015 Pazartesi 16:07
 Bursalı işadamları Sungurlu’da


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in Bursa ziyaretleri meyvelerini vermeye başladı. Bursa'dan gelen işadamlarından oluşan heyet Sungurlu OSB'de incelemelerde bulundu. 

Bursa’dan gelen heyeti Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Belediye Başkanı Abdulakadir Şahiner, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Akel karşıladı.

Bursalı işadamlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “OSB’miz 1 milyon metrekarelik bir alan üzerine kurulu. 84 parselden oluşan OSB’de şuan faaliyette bulunan 3 işletme var. Bunlardan biri gıda sektörün, biri metal sektöründe ve diğeri de mobilya sektöründe faaliyet gösteren önemli firmalar. Sizleri de OSB’mizde yatırım yapmasını arzu ederiz” diye konuştu.

Sungurlu OSB’den Türkiye’nin her bölgesine kolayca ulaşımın olduğunu belirten Şahiner, “Tekrar söylüyorum, sizleri OSB’mizde görmek isteriz. Bilmenizi isterim ki belediye olarak biz sizlerin emrindeyiz. Ulaşım konusunda Türkiye’nin her bölgesine rahatça ulaşım olan bir bölge burası. Sizlere OSB hakkında bilgi vermek ve sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duydum” dedi.

Olumlu geçen görüşmeler sonucunda yatırım için Sungurlu OSB’ye gelen işadamları yatırım yapmak için çalışmalara başlayabileceklerini kaydetti.




İHA

Son Güncelleme: 09.03.2015 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.