Büyük Kudüs mitingine davet

AGD Çorum Şubesi sözde Asrın Anlaşması'na tepki amacıyla düzenlenecek Kudüs mitingine davet etti

06 Şubat 2020 Perşembe 13:20
Büyük Kudüs mitingine davet

Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şubesi  ABD Başkanı Donald Trump ve işgalci İsrail Başkanı Benyamin Netanyahu’nun Müslümanların onurunu ve gururunu rencide ederek imzaladıkları sözde Asrın Anlaşması’na tepki amacıyla 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’de İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Büyük Kudüs Mitingi’ne davet etti.

Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şube Başkanı Mehmet Göle konuya ilişkin açıklamasında Filistin topraklarında ve Kudüs'te yüz yılı aşkın bir süredir işgalin var olduğunu hatırlatarak, “Emperyalist güçlerin himayesinde, ‘halkı olmayan topraklara, toprağı olmayan halk’ safsatasıyla Siyonist unsurlar yerleştirildi. Filistin halkına karşı katliamlar, tehcir ve tecrit başladı. Milyonlarca Filistinli topraklarından sürüldü. Çocuklar ve kadınlar da dahil on binlerce Filistinli katledildi. İşgal her geçen gün daha da genişledi. Filistin topraklarında, tüm dünyanın gözü önünde, adına İsrail denilen Siyonist proje adım adım uygulandı. Önceki hafta ABD'nin dengesiz başkanı Trump, bu projenin ileri bir aşaması olan Yüzyılın Anlaşması'nı gündeme getirdi” dedi.

ABD Başkanı’nın sözde barış adı altında Filistin halkını teslim olmaya, işgale rıza göstermeye çağırdığının altını çizen Göle, “Biz biliyoruz ki Türkiye'de ve dünyada Siyonist işgale onay veren tek bir onurlu insan yok. Türkiye'deki tüm siyasi partiler işgal karşısında Filistin halkından yana tavır alıyorlar. Ancak bu tavır alışın daha güçlü bir şekilde ifade edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.